Met Efficient Body Nordicen tot wel 40 procent meer energie.
Met Efficient Body Nordicen tot wel 40 procent meer energie.

Haal met VSA meer uit je workout en krijg 40 procent meer energie

Algemeen

“In een tijd waarin drukke schema’s en hectische levensstijlen de boventoon voeren, is het vinden van de juiste balans tussen werk, gezin en persoonlijke gezondheid van cruciaal belang. Gelukkig is er een fitness benadering die niet alleen effectief is, maar ook tijdbesparend: de Efficient Body Nordicen (Nordic Walking)”, aldus VSA.


DELDEN - Deze innovatieve trainingsmethode richt zich op het aanpakken van de verschillenden belangrijke spiergroepen. Onderzoek heeft aangetoond dat de Efficient Body Nordicen tot wel 40 procent meer energie kan opleveren in vergelijking met traditionele trainingen.

Door te focussen op de trainingen van VSA en door de specifieke spiergroepen, zoals schouders, bovenarmen, rug, borst- en buikspieren stimuleert deze aanpak niet alleen de spiergroei en krachtontwikkeling, maar verbetert ook de algehele lichaamsconditie. Het geheim achter deze effectiviteit ligt in de combinatie van de oefeningen die verschillende delen van het lichaam uitdagen en activeren, wat leidt tot een verhoogd metabolisme en een algeheel betere fitheid.

Hoe kun je het beste profiteren van deze Efficient Body Nordicen? VSA: “Het begint allemaal met een goed uitgebalanceerd trainingsprogramma dat is afgestemd op jouw fitnessniveau en doelen. Het raadplegen van een professionele trainer kan van onschatbare waarde zijn om ervoor te zorgen dat je de juiste technieken en oefeningen gebruikt.”

Of je nu een beginner bent die op zoek is naar een snelle en effectieve manier om in vorm te komen, of een doorgewinterde Nordicen-fanaat die op zoek is naar variatie, de Efficient Body Nordicen biedt een uitstekende optie. Dus waar wacht je nog op? Inschrijven: vierseizoenenactief@gmail.com of WhatsApp 0630878734. De kosten bedragen 37,50 euro voor zes opeenvolgende zondagen, inclusief bruikleen van poles. Haal meer uit je workout en boost je energie met de revolutionaire benadering van Nordicen. De start is zondag 10 september om 9.00 uur op parkeerplaats ‘t Hoogspel Delden.

Afbeelding
Marinus van Rooy geeft op Dag van de Ouderen lezing 22 sep., 13:29
Afbeelding
Auto Bleeker viert 90-jarig jubileum 21 sep., 12:15
Afbeelding
'Luisteren naar mensen met dementie' 21 sep., 11:10
Afbeelding
Ilonka: 'Het gaat over dood en leven' 21 sep., 11:09
Afbeelding
Jazzclub Hengelo bestaat kwart eeuw 20 sep., 10:22
Afbeelding
Houtmaat scoort met topband Haystax 20 sep., 10:20
Afbeelding
'Beter een goede buur, dan een verre vriend': Burendag in Hengelo 19 sep., 12:47
Afbeelding
Stegge Mode bereikbaar 19 sep., 09:05