<p>In de film WILD zien we spectaculaire beelden van het wildleven op de Veluwe.</p>

In de film WILD zien we spectaculaire beelden van het wildleven op de Veluwe.

(Foto: PR)

Kulturhus Hasselo start heropening met de film ‘WILD’.

Hengelo - Kulturhus Hasselo is weer geopend en ook de culturele activitetien worden weer opgepakt. De eerste activiteit is de vertoning van de natuurfilm ‘WILD’ van Luc Enting op vrijdag 25 juni. 

In de film WILD zien we spectaculaire beelden van het wildleven op de Veluwe. Beelden die je normaal niet zult zien en ook niet kúnt zien, omdat filmer Luc Enting speciale toestemming kreeg om te filmen in gebieden die niet toegankelijk zijn. We volgen gedurende de vier jaargetijden de verhalen van drie hoofdrolspelers: de vos, het edelhert en het wilde zwijn. We zien de dieren jongen krijgen, die opgroeien naar volwassenheid. 

Kleinere rollen zijn voor de raaf, buizerd en ijsvogel. Bij de ijsvogel mogen we binnenkijken in het nest en met de buizerd vliegen we mee over de verschillende landschappen van de Veluwe. André van Duin verzorgt het commentaar op bijzonder geslaagde wijze. Een schitterende film over de Nederlandse natuur. 

Aanvang 19.30 uur. Entree 7,50 euro incl koffie en drankje. Kaarten uitsluitend via reservering op kultuur@kulturhushasselo.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden