Foto: Remco Ditmar

‘Op vakantie in Hengelo’: Bewegen in de binnenstad. Help jij mee?

Hengelo - Ook dit jaar kunnen inwoners van de gemeente Hengelo lekker bewegen in de binnenstad. Na het grote succes van vorig jaar en de vele positieve reacties hebben Wijkracht en het platform Hengelo Helemaal Stil? De handen opnieuw ineen geslagen. Maar dit kan niet zonder hulp van de sportaanbieders en beweegaanbieders.

‘Op vakantie in Hengelo’ is een initiatief van Tijs Jagers van ‘Hengelo Helemaal Stil?’ en Tanja Diepenmaat van Wijkracht, met ondersteuning van de gemeente Hengelo. Het initiatief is ontstaan toen vorig jaar vanwege de coronamaatregelen veel (sport)activiteiten niet door konden gaan. Als alternatief is ‘Op vakantie in Hengelo’ ontstaan, waar coronoproof activiteiten georganiseerd zijn op het marktplein in Hengelo, met succes! Gelukkig nemen de versoepelingen toe en is er weer meer mogelijk. Genoeg reden voor een tweede editie van ‘Op vakantie in Hengelo’.

Voor het programma van 2021 zijn Tijs en Tanja nog op zoek naar enthousiaste sportievelingen die een activiteit op het marktplein willen geven. In de weken van 10 juli tot en met 20 augustus zijn er wekelijks 3 avonden waar activiteiten kunnen plaatsvinden. Van breakdance tot yoga, alle activiteiten zijn welkom.

Lijkt het je leuk om, samen met jouw sportvereniging of zelf, een sportieve activiteit te organiseren voor ‘Op vakantie in Hengelo’? meldt je dan nu aan via de website: www.opvakantieinhengelo.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden