Koopzaterdag bij de Kasbah hobbywinkeltjes

Hengelo - Ook de dames van de Kasbah hobbywinkeltjes zijn blij dat ze de deuren weer kunnen openen voor publiek. Normaal gesproken zijn ze op donderdag en vrijdagmiddag geopend, maar nu willen ze een ieder de gelegenheid geven , deze unieke winkeltjes op zaterdag te komen bezoeken.

Voor wie de Kasbah niet kent, dit zijn woningen gebouwd op palen, naar ontwerp van architect Piet Blom. Onder de woningen aan de Boomgaard en Eendengang vindt je een tiental winkeltjes. Ze hebben een ruim aanbod in artikelen, zoals kaarten, wolvilt, zelfgemaakte huis- en tuindecoraties, 2de hands kleding, honing, jam, sieraden, kralen, spullen uit grootmoeders tijd, marklin treinen en benodigdheden, en nog veel meer.

Er is voldoende gratis parkeerplaats, de bus stopt voor de Kasbah (aan de Jacques Perkstraat), en bij slecht weer loop je er overdekt. Heb je deze bijzondere winkeltjes altijd al eens willen bezoeken, kom dan op zaterdag 19 Juni. Van 11.00 tot 16.00 uur ben je er van harte welkom. Natuurlijk houden wij ons ook aan de richtlijnen van de RIVM.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden