Foto: Robert Westera

Aanmeldperiode Kunstbende Overijssel verlengd t/m zondag 13 juni

Hengelo - Jongeren van 13 t/m 18 jaar oud kunnen nog tot en met 13 juni een act aanmelden voor de voorronde van Kunstbende Overijssel. Het opdoen van een nieuwe ervaring, optreden op een podium, feedback krijgen van een professional, gelijkgestemden ontmoeten en prijzen winnen zijn de voornaamste redenen om mee te doen. De voorronde voor de categorie DJ vindt plaats op vrijdagavond 25 juni en de voorronde voor de categorieën Dans, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater vindt plaats op zaterdag 26 juni. Aanmelden kan via Kunstbende.nl.

Kunstbende is hét platform voor jongeren van 13 tot en met 18 jaar die zichzelf willen ontwikkelen op creatief gebied. Het voortraject van Kunstbende Overijssel met gratis workshops en open podia is inmiddels afgerond en het is tijd voor het wedstrijdtraject. Hier kunnen jongeren een nieuwe ervaring opdoen, optreden op een podium, feedback krijgen van een professional, gelijkgestemden ontmoeten en prijzen winnen.

De voorronde voor de categorie DJ vindt plaats op vrijdagavond 25 juni en de voorronde voor de categorieën Dans, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater vindt plaats op zaterdag 26 juni. Alle winnaars krijgen een individueel coachingstraject aangeboden en alle 1e prijswinnaars stromen door naar de Landelijke Finale op zaterdag 2 oktober in Amsterdam. Aanmelden voor de voorronde kan nog tot en met zondag 13 juni via www.kunstbende.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding