Osteopathie Winters en Fysiotherapie de Haere zijn verhuisd

Hengelo - Osteopathie Winters en Fysiotherapie de Haere zijn verhuisd. Per 1 juni kunt u ons vinden op onze nieuwe praktijklocatie aan de Workerlanden 10a te Bornerbroek. Met deze verhuizing willen gaan werken aan een beter zorgaanbod in ons mooie dorp Bornerbroek.

Na jaren vol tevredenheid praktijk te hebben gehad aan de achterzijde van het gebouw van Ketelaar Accountancy hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn we verhuisd naar een wat grotere locatie. Het pand naast en van Stamsnijder-Homan. Deze nieuwe stap voorziet in onze plannen voor de toekomst. Met meer zorgaanbieders onder één dak en betere mogelijkheden voor samenwerking inzetten voor een gezond en vitaal Bornerbroek.

Vanaf nu kunnen onze eigen diensten geoptimaliseerd worden. Zo kan er fysiotherapeutisch beter geoefend worden waardoor bepaalde behandeling beter uitvoerbaar zullen zijn. Voor deze zorg hoeft u dan hopelijk het dorp niet meer te verlaten. Ook de osteopathie zal op deze plek meer zitting hebben en daarmee toegankelijker zijn dan voorheen.

Uiteindelijk heeft de verhuizing ook als doel om een gevarieerder zorgaanbod in toekomst te kunnen gaan aanbieden. In een dorp met een beperkte eerstelijnszorg hopen we een leegte op te vullen. En een toegankelijke praktijk te realiseren waarbij de inwoners van ons dorp voor een groter deel van de meest gebruikte zorg in onze eigen dorpskern terecht kunnen. Zo hopen we een mooie bijdrage te gaan leveren aan een vitale Bornebroekse gemeenschap

Gesprekken met aanstaande zorgverleners zullen in de komende weken en maanden moeten gaan plaatsvinden. Geïnteresseerden kunnen zich hier natuurlijk altijd voor melden en goede ideeën zijn ook altijd welkom (tel 06-27093576 of info@osteopathiewinters.nl)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding