De eerste schop ging in januari de grond in; de bouw verloopt voorspoedig.
De eerste schop ging in januari de grond in; de bouw verloopt voorspoedig.

AMPA Kozijnen naar nieuwe locatie

Algemeen

Duurzaam en behaaglijk wonen; dat is wat iedere woningeigenaar graag wil. Zeker met de stijgende prijzen van de afgelopen jaren is energiebesparing een belangrijker thema geworden. Kunststof kozijnen met HR++-glas verhogen het wooncomfort én er valt een mooie energiebesparing te behalen. AMPA Kunststof Kozijnen BV in Hengelo is al meer dan 15 jaar een vertrouwd adres, met klanten door heel Nederland. Zij zetten dit jaar een belangrijke stap om door te groeien.

door de redactie

HENGELO - AMPA plaatst kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, gevelbekleding én voert zelfs renovaties uit aan dakkapellen. Hierbij maken zij uitsluitend gebruik van het Duitse kwaliteitsmerk VEKA, dat al meer dan 50 jaar ervaring heeft in deze branche. Kunststof kozijnen en deuren hebben veel voordelen: ze zijn onderhoudsarm, geluiddempend, inbraakwerend en leverbaar met diverse soorten hoogwaardig glas voor een optimale isolatie. Daarnaast kan men kiezen voor een uitstraling die past bij de woning; bijvoorbeeld in de trendy kleuren zwart, grijs en antraciet.

AMPA Kunststof Kozijnen heeft door de jaren heen een solide reputatie opgebouwd dankzij hun betrouwbaarheid en een uitstekend eindresultaat. Dit begint al bij de basis; een gratis adviesgesprek om de wensen in kaart te brengen en een vrijblijvende offerte te maken. Na akkoord volgt het inmeten, worden de laatste details besproken en gaat de bestelling in productie. Vervolgens plaatsen AMPA’s eigen professionele vakmensen de nieuwe kozijnen in goed overleg. Men hoeft ook géén aanbetaling te doen; de factuur komt pas na de succesvolle oplevering en afronding. De adviseurs kunnen verder helpen met vragen over onder meer het aanvragen van de ISDE-subsidie; hiermee kunnen woningeigenaren een bijdrage krijgen voor het verduurzamen van de woning met onder andere glasisolatie.

AMPA voltooide afgelopen jaar maar liefst 373 renovaties met nieuwe kozijnen. Het gaat dan om projecten door heel Nederland; van kozijnen in Enschede tot schuifpuien in Zandvoort. Om juist ook de regionale klanten nog beter van dienst te zijn verhuist men in november naar een geheel nieuw pand aan de Rientjesoven 8, net op de grens van Hengelo en Borne. In januari ging de eerste schop de grond in en de bouw vordert gestaag. Het nieuwe pand is ruimer van opzet dan de huidige locatie aan de Hassinkweg, met een flink groter buitenterrein. Er komt straks een volwaardige showroom. Want, zo benadrukt directeur Paul Ambergen: mensen willen toch echt kunnen zien en voelen wat ze kopen. In het pand vestigt zich tevens Select Kozijn; dit bedrijf biedt online bestellen en afhalen van kozijnen aan, gericht op de zakelijke en particuliere markt zonder montage.

Vooruitlopend op de komende verhuizing is AMPA al druk bezig met de werving van nieuwe medewerkers. Zo zijn er o.a. vacatures voor commercieel administratief medewerkers, monteurs en magazijn. AMPA biedt een gezellige, professionele werkomgeving met goede doorgroeimogelijkheden. De vacatures staan reeds online.

Wilt u meer weten over AMPA’s dienstverlening, een gratis adviesgesprek aanvragen óf de actuele vacatures bekijken? Kijk voor meer informatie op de website: www.ampa.nl of bel: 088-26 72 000.

Al meer dan 15 jaar een vertrouwd kozijn-adres

Een impressie van het eindresultaat.
Pen
De muzikanten van AAN uit Hengelo. Eigen foto.
Herintreders en nieuwe muzikanten 16 mei, 15:35
JYSK Almelo heeft de perfecte loungeset voor in de tuin.
JYSK heeft de perfecte loungeset 16 mei, 15:34
Duo Gewoon bij een optreden. Eigen foto.
Muzikale gezelligheid Duo Gewoon 16 mei, 15:32
ELLEN Stoffen heeft tijdens de Week van de Stenen Winkel een winactie.
ELLEN Stoffen doet mee aan Week van de Stenen Winkel 14 mei, 08:21
Bezoekers nemen een kijkje bij de watermolen in Oele. Eigen foto.
'We willen dat Oeler Watermolen bekender wordt in Hengelo' 14 mei, 08:19
Pen
Open dagen bij Meyra in Hengelo 14 mei, 08:17
Bram Suijker (midden) speelt Billy Pelgrim. Sophie Höppener en Jasper Stoop spelen in deze herneming de andere rollen. Foto: Sanne Peper
Theater Rotterdam speelt bejubelde Slachthuis vijf 14 mei, 08:16
Afbeelding
De nieuwe krant lees je online! 14 mei, 08:00