Het nieuwe boek van Gea Kamminga is verschenen

Hengelo - ‘De ezel sprak - Gedichten over vertrouwen, rouwen en verlangen’ van Gea Kamminga uit Hengelo is een bundel die de auteur met inspiratie uit haar eigen leven geschreven heeft. Door vertrouwde verhalen in een nieuw jasje te steken zal ze veel van haar lezers raken met haar gedichten over geloven en het leven. Deze religieuze gedichtenbundel wordt sinds vrijdag 4 juni uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Met weinig woorden een beeldend verhaal neer zetten. Gea Kamminga laat met deze bundel zien dat ze sterk is in het puntig beschrijven van emotionele situaties. Haar levenservaring is een inspiratiebron geweest om uit te putten. De gedichten die aan haar geest zijn ontsproten - vaak met een serieuze toon, soms met een kwinkslag - zullen veel mensen raken. De verhalen zijn vertrouwd, maar de beschrijving is verfrissend. Een geschenk om te geven of om te ontvangen.

Over de auteur

Gea Kamminga, geboren in Winschoten in 1951, was van jongs af aan altijd bezig met lezen en verhaaltjes schrijven. Lezen is ze altijd blijven doen. Door drukke bezigheden in haar gezin en enerverend werk in de medische sector, is van verhalen of gedichten schrijven niet veel meer gekomen. Na haar pensioen in 2016 heeft ze het schrijven weer ter hand genomen, dat haar met veel plezier blijft inspireren.

Boekgegevens Titel: De ezel sprak - Gedichten over vertrouwen, rouwen en verlangen

 Auteur: Gea Kamminga 

Verschijningsdatum: 04-06-2021 

Aantal pagina’s: 48 

ISBN: 9789464314663 

Verkoopprijs: € 14,99 

Uitvoering Paperback

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden