Op 12 juni is de Nationale Voetbaldag bij S.v. Juliana '32 op Sportpark Groot Driene
Op 12 juni is de Nationale Voetbaldag bij S.v. Juliana '32 op Sportpark Groot Driene (Foto: S.v. Juliana '32)

Nationale Voetbaldag bij S.v. Juliana ‘32

Hengelo - Zaterdag 12 juni organiseert de KNVB dé Nationale Voetbaldag. Een dag die is ontstaan vanuit het EK 2020. Om aandacht te geven aan de waarde van verenigingen als plek van ontmoeting en bron van verbinding. Leden delen namelijk veel meer dan een goeie pot voetbal. Na een pittig (corona)jaar staan op deze nationale voetbaldag voetbalverenigingen schouder aan schouder.

Ook S.v. Juliana ’32 doet mee aan deze dag en organiseert leuke (voetbal)activiteiten op deze dag voor iedereen uit de buurt: Leden & niet-leden én coronaproof. Zaterdag 12 juni van 12.00-16.00 staat alles op Sportpark Groot Driene in het teken van voetbal. Op deze voetbaldag willen we alle jeugd de mogelijkheid bieden om kennis te maken met voetbal en een gezellige middag te hebben.

 Iedereen tot 15 jaar is van harte welkom. Er wordt een 4x4 -toernooitje gespeeld, je kunt penalties schieten op een goal met allerlei gaten, er is een voetbaldartbord en een springkussen. Ook zal er voor iedereen tussen het sporten door een hapje en een drankje zijn. Aanmelden is niet nodig. Sportpark Groot Driene is geopend van 12.00-16.00 uur voor iedereen die het leuk vind om kennis te maken met voetbal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden