Start kavelverkoop Dalmeden in Stromen en Kern Noord

 Hengelo - In de gebieden Stromen en Kern Noord van Dalmeden zijn kavels bouwrijp gemaakt voor de verkoop. De bestemmingsplanprocedures zijn afgerond en onherroepelijk. Het is dus zover. De verkoop van de in totaal 7 kavels gaat van start. 

De gemeente brengt in Stromen vijf nieuwe bouwkavels op de markt. De kavels zijn geschikt voor vrijstaande woningen. De kavels zijn er vanaf 863 m² en vanaf € 339.259 incl. BTW. De inschrijving voor de verkoop start op donderdag 27 mei 2021 om 09.00 uur en loopt tot en met 3 juni 2021.

De twee kavels in Kern Noord zijn 436 en 651 m². Ook voor deze kavels geldt dat de inschrijving voor de verkoop start op donderdag 27 mei 2021 om 09.00 uur. Je kunt je inschrijven tot en met 3 juni 2021.

Belangstelling voor een kavel?

In de verkoopweek (week 21) wordt het inschrijfformulier op 27 mei om 9.00 uur online gezet op www.kavelsinhengelo.nl. Belangstellenden kunnen hun voorkeuren op dit formulier invullen en digitaal verzenden.

Als er meerdere geïnteresseerden zijn voor één kavel, vindt er via de notaris een loting plaats. De volgorde wordt bepaald door de notaris. Deze volgorde is bepalend voor het toewijzen van de opties op kavels.

Nadat de loting heeft plaatsgevonden ontvangt iedereen bericht of zij in aanmerking komen voor een optie op een kavel. Of anders op welke plek op de reservelijst zij staan bij de verschillende voorkeurskavels. Voor de kavels waarop niemand zich heeft ingeschreven geldt na de reageertermijn het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Meer weten?

Op www.kavelsinhengelo.nl staat alle informatie over deze en de overige kavels. In de kavelkiezer zijn deze kavels en overige beschikbare kavels ingekleurd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding