Foto: PR

Zet jouw Hengelo op de kaart en win een geheel verzorgde ‘Hengelo Citytrip’

Hengelo - In Hengelo is er genoeg te zien en te doen. Je hoeft niet ver weg te gaan om te genieten want dichtbij is er genoeg te beleven! In een bootje op het water in de prachtige omgeving van de Houtmaat waan je je in Venetië. Of maak onvergetelijke herinneringen in ons eigen Disneyland: pretpark de Waarbeek. En wie heeft het Gardameer nodig als je de Tuindorpvijver hebt?

Dit is nog zomaar een greep uit alle prachtige hotspots van Hengelo. Want er is nog zoveel meer en dichtbij, en dát delen we graag! Het is tijd om alles wat Hengelo te bieden heeft op het gebied van vrije tijd op een ludieke en pakkende manier in de etalage te zetten. Met onze unieke campagne Uit in Hengelo laten we zien dat je niet ver weg hoeft te gaan om veel te beleven. De meest bijzondere bestemmingen vind je immers om de hoek! Plekjes waarvan je misschien niet eens het bestaan wist. Er valt namelijk genoeg te zien en te doen in onze veelzijdige stad en dát maken we graag wereldkundig. En dat doen we graag samen met jou!

Doe mee met de winactie en maak kans op één van de prijzen. Win een Hengelo Kadokaart t.w.v. €100,- of een Hengelo Instax Polaroid camera. En als absolute droomprijs; een Citytrip in eigen stad voor twee personen óf met je gezin. Hoe maak je kans op deze prijzen? In de komende editie van het Hengelo’s Weekblad vind je een ‘Uit in Hengelo’ polaroid frame met uitleg over de winactie.

Kijk op www.uitinhengelo.nl voor meer informatie over de winactie en deelname. Doe mee en wordt ambassadeur van onze stad!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden