Foto: H.G.V.

Dan maar weer van een sportveld een gymzaal maken!

Hengelo - Sportvereniging H.G.V. is het wachten zat. Binnensporten mogen nog steeds de zaal niet in. Ondanks de vele initiatieven tot alternatieve sport in de buitenlucht hakt de oneerlijke concurrentie van buitensportverenigingen er inmiddels wel in.

De maatregelen zullen mogelijk volgende week wijzigen, maar vooralsnog levert dat niet het gewenste resultaat op. Binnen moet anderhalve meter afstand worden gehouden en dat is in de gymsport niet te doen, zeker niet bij kinderen.

Inschrijven

Maar het team van de gym-, dans- en balsportclub laat het er niet bij zitten: opnieuw bouwden zij afgelopen weekend het sportveld aan het Tichelpad vol met de gymnastiektoestellen, net als vorig jaar. H.G.V. kan zo vrijwel alle lessen weer aanbieden, zodat de leden in hun eigen groep en met hun eigen leiding wekelijks sporten. Leden vanaf 27 jaar kunnen zich inschrijven op halfuurlesjes, want zij mogen slechts met vier tegelijk sporten.

H.G.V. zoekt daarbij de samenwerking op met andere gymnastiekverenigingen. RVS Renata, SV Trios en de WRSH maken ook gebruik van de opstelling. Corona of geen corona: niemand krijgt de gymsport eronder! Geïnteresseerden zijn welkom om proeflessen uit te proberen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden