Bij Martin Grave zit vastgoed in de genen.  Op zoek naar een bijzondere woning of wil je een bijzondere woning verkopen? Bel of mail Martin Grave via info@landerije.nl?en 088-0044244.
Bij Martin Grave zit vastgoed in de genen. Op zoek naar een bijzondere woning of wil je een bijzondere woning verkopen? Bel of mail Martin Grave via info@landerije.nl?en 088-0044244.

‘Goed huis voelt als lekkere warme winterjas’

Algemeen

HENGELO - Bij Martin Grave zit vastgoed in de genen. “De bouwtekeningen van mijn vader, die architect was, lagen vroeger uitgestrekt op de keukentafel. Ik ben er echt mee opgegroeid.” Het was dus geen toeval, dat hij jaren geleden zijn loopbaan startte bij een woningbouwcorporatie. Toen hij de kans kreeg te gaan verkopen, greep hij deze met beide handen aan. Hij besloot makelaar te worden. Als geboren en getogen Twentenaar zit hij nu helemaal op zijn plek bij De Landerije, waar hij werkt als NVM Register Makelaar en Taxateur voor hun nieuwe regio Twente. “Als je al zo lang als makelaar en taxateur in het vak zit, wil je mooie en bijzondere woningen verkopen. Dat past perfect bij wat De Landerije als sterk landelijk merk uitstraalt. Als ik mensen begeleid in een aankooptraject zoek ik naar dat vlammetje. Alles draait om emotie. Zeker in het buitengebied van Twente. Mensen kiezen daar heel bewust voor. Dan vertellen ze heel precies waarom het juist daar zo mooi is.” Zakelijk gezien krijgt hij de meeste energie van de beste prijs om een woning in te kopen. “Ik ben een echte onderhandelaar. En als het dan lukt de kopende en verkopende partij tevreden te stellen is dat het beste gevoel ter wereld!” 

Bel of mail Martin Grave via info@landerije.nl?en 088-0044244.

Kinsaini Ong-A-Fat, ouderling Holy Ghost Revival Chapel Hengelo.
Holy Ghost Revival Chapel Hengelo opent nieuwe kerk 16 apr, 14:13
Tijdens Open Podium Overijssel 2023 ging de band Kiespijn er met de hoofdprijs vandoor. Aan wie dragen zij op 20 april de wisselbeker over?
Wie volgt de band Kiespijn op en wint Open Podium Overijssel '24? 16 apr, 14:11
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 16 apr, 14:09
Fredrik Oppegard in duel met Loizos Loizou van SC Heerenveen. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles ten onder tegen Heerenveen 16 apr, 14:07
Afbeelding
De vele opties in de tuinmeubelshop: van loungesets tot zweefparasols 13 apr, 12:33
Mariangela Mavrona Kleijer.
Introductiecursus Grieks met Mariangela Mavrona Kleijer 10 apr, 10:23
Ricky van Wolfswinkel heeft de 2-0 gescoord tegen Fortuna. (Foto: Bas Everhard)
FC Twente kan derde plek bijna niet meer mislopen 10 apr, 10:21
De vijver in het park Bataafse Kamp. Zaterdag en zondag is hier een waterorgelshow te zien. Eigen foto.
'Waterorgel klaar voor de toekomst' 10 apr, 10:19