Vakkundige schoonmaakwerkzaamheden én uiteenlopende klusjes: Bluebedrijf voert ze graag uit!
Vakkundige schoonmaakwerkzaamheden én uiteenlopende klusjes: Bluebedrijf voert ze graag uit!

Bluebedrijf: vertrouwen én kwaliteit!

Algemeen

Bluebedrijf is een professioneel klusjes- en schoonmaakbedrijf dat zich toelegt op het leveren van uitstekende service en hoogwaardige resultaten aan haar klanten. Met een sterke focus op vertrouwen en kwaliteit, is Bluebedrijf een betrouwbare partner voor het onderhoud en schoonmaken van diverse locaties, variërend van caravans en huizen tot kantoren.

HENGELO - Het schoonmaken van verschillende ruimtes is een essentiële dienst die Bluebedrijf aanbiedt. Of het nu gaat om het grondig reinigen van caravans, het schoonmaken van woningen of het onderhouden van kantoren, het ervaren team van Bluebedrijf zorgt voor een vlekkeloze en frisse omgeving. Ze maken gebruik van professionele schoonmaaktechnieken en hoogwaardige reinigingsmiddelen om optimale resultaten te behalen.


Naast schoonmaakdiensten biedt Bluebedrijf ook een breed scala aan klusjes aan. Of het nu gaat om schilderen, bouwen, tuinieren, laminaten leggen of zelfs werkzaamheden aan de elektrische installatie, het deskundige team van Bluebedrijf staat klaar om allerlei klussen te klaren. Ze hebben de nodige ervaring en vaardigheden om projecten van elke omvang aan te pakken en streven altijd naar uitmuntendheid in hun werk.


Bluebedrijf begrijpt dat flexibiliteit belangrijk is voor hun klanten. Daarom zijn ze geopend van maandag tot en met vrijdag, van 08.00 tot 16.00 uur. Dit stelt klanten in staat om afspraken te plannen op een tijdstip dat hen het beste uitkomt. Ze streven ernaar om een snelle responstijd te hebben en hun diensten efficiënt uit te voeren, zodat klanten kunnen genieten van een schone en goed onderhouden omgeving zonder veel gedoe.

Om contact op te nemen met Bluebedrijf kunnen klanten een e-mail sturen naar bluebedrijf@gmail.com of bellen naar 06-53 38 15 56. Daarnaast kunnen ze het bedrijf volgen op Instagram: @blue.bedrijf voor updates en inspiratie. Het fysieke adres van Bluebedrijf is Dijksweg 35, 7556 KA in Hengelo.


Bluebedrijf staat bekend om hun betrouwbaarheid, hoogwaardige dienstverlening en klantgerichte aanpak. Of het nu gaat om het schoonmaken van een kantoor, het renoveren van een huis of het aanleggen van een tuin, Bluebedrijf is de juiste keuze voor wie op zoek is naar professioneel onderhoud en schoonmaakwerk.

door de redactie

Pen
Afbeelding
Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis 28 mrt, 12:27
Peter van Lange.
'Zin in levensbeschouwing' met Peter van Lange op 10 april 26 mrt, 14:32
Afbeelding
Paasshow bij Zuithof 26 mrt, 14:30
Patricia van Deutekom presenteert haar twee meest recente werken; het duet étude des hommes en kwartet Unman. Foto: Martijn Kappers
Homme: een indrukwekkende double-bill van LAVA Collective 26 mrt, 14:28
Afbeelding
Palmpasen! 26 mrt, 14:27
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 26 mrt, 11:48
Het Sideways BMX Racing Team. Eigen foto.
Op jacht naar veel finalerondes 22 mrt, 12:31
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:54