Gratis proeflessen bij Home of Talents

Goor - Home of Talents is in de zomer van 2020 van start gegaan als samenwerkingsverband tussen Muziekschool Hof van Twente en Creatief Centrum de Reggehof. 

Vanaf dat moment is er één knop voor hoogwaardige cultuureducatie in Hof van Twente. Ook in tijden van lockdown gaan de lessen door, meestal in aangepaste vorm. Buiten op locatie waar mogelijk (dans, enkele muzieklessen) en thuisonderwijs online. Om de drempel voor startende leerlingen tijdens de lockdown te verlagen is er tijdelijk geen opzegttermijn als blijkt dat de online opzet na enkele lessen toch niet bevalt.

Bij Home of Talents begrijpen ze dat het in deze periode best een uitdaging is om je aan te melden voor muziek- of dansles. Wil je graag beginnen maar weet je niet zeker of cultuuronderwijs online iets voor jou is? Meld je dan aan voor een gratis proefles via de website van Home of Talents. Als je start en het blijkt na enkele lessen toch niet te lukken door de online opzet, dan kun je gedurende de lockdown zonder opzegtermijn ook weer stoppen. Laat je meenemen op een nieuw avontuur en meld je via de website homeoftalents.nl aan voor een gratis proefles. Iedereen is welkom!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden