Foto: Oyfo

Oyfo is op zoek naar vrijwilligers

Al meer dan honderd vrijwilligers zijn op dit moment verbonden aan Oyfo. Zij vervullen met veel enthousiasme hele uiteenlopende en afwisselende functies. Toch kan Oyfo op hun nieuwe locatie hulp gebruiken van meer vrijwilligers.

Zij zijn op zoek naar nieuwe, enthousiaste en flexibele vrijwilligers die graag één of meerdere dagdelen willen komen helpen. Dit mag doordeweeks of in het weekend, overdag of in de avonduren. Oyfo verhuist dit jaar naar Hazemeijer Hengelo. Een verrassende plek waar iedereen welkom is. Oyfo heeft een interactief Techniekmuseum en een Kunstenschool. 

Maar bovenal is Oyfo een inspirerende ontmoetingsplek waar je - zowel als bezoeker, cursist of scholier, maar ook als bedrijf, het onderwijs, kunstenaar of culturele instelling - kunt komen om te onderzoeken, samen te werken, te leren en te maken. Vrijwilligers bij Oyfo verwelkomen de museumbezoekers, cursisten en gasten. Ze zijn er om vragen te beantwoorden, om onderhoud te verrichten aan het erfgoed, schoolgroepen te begeleiden, te helpen bij ontvangsten en lezingen of om mee te werken aan verschillende activiteiten, evenementen en tentoonstellingen. 

Om dit goed te kunnen doen, organiseert Oyfo dit voorjaar een aantal trainingsdagen voor de vrijwilligers, zodat zij goed beslagen ten ijs komen en precies weten wat er bij Oyfo te zien en te doen is.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie kijken op www.oyfo.nl/Vrijwilligerswerk-bij-Oyfo.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden