<p>De winkel van Glaravans.</p>

De winkel van Glaravans.

(Foto: B.J.H. Sanders)

Glaravans opent stijlvolle kampeerwinkel

Hengelo - Verstopt in de werkplaats heeft Glaravans een winkel vol stijlvolle én unieke kampeerartikelen voor alle kampeerfanaten geopend.

Glaravans, die oude caravans renoveert en moderniseert, heeft sinds januari haar webshop geopend vol met stijlvolle kampeerartikelen. Op deze manier kan Glaravans iedereen een stukje stijlvol kamperen bieden. In het grijze onopvallende bedrijfspand hult zich een bijzondere wereld voor de kampeer- & caravanliefhebber. Bij een bezoek aan Glaravans zie je de caravans in aanbouw, kun jij je eigen custom-made caravan bespreken of neuzen in de nieuwe fysieke winkel op de eerste verdieping.

Bijzondere en unieke merken

De kampeerwinkel onderscheid zich met name door de strenge selectie van producten; de grauwe grijze massa is hier niet aanwezig. Door een verzameling bijzondere en unieke merken, allen geschikt voor kamperen, biedt de winkel een divers aanbod. Zo kun je producten van een Parijse designstudio Gangzaï naast de bijzondere kokosnoot schalen van Jungle Culture zien. Door de slimme en praktische inrichting van de winkel is er ondanks de kleine winkeloppervlakte een groot aanbod.

Op afspraak

Vanwege Corona is de winkel aan de Pakhuisstraat 8 in Hengelo op dit moment enkel op afspraak te bezichtigen. Een afspraak plannen kan via de telefoon (074-7501156) of via de website. De nieuwe winkel is altijd open op donderdag avond, vrijdag middag en zaterdag de gehele dag. Ook op tweede Pinksterdag is de winkel geopend.

www.glaravans.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding