S.v. Juliana '32 biedt gratis instuiftrainingen om de jeugd te laten sporten.
S.v. Juliana '32 biedt gratis instuiftrainingen om de jeugd te laten sporten. (Foto: Rita Prins)

S.v. Juliana ‘32 verzorgt gratis instuiftrainingen om alle kinderen te laten sporten

Hengelo - Tijdens de lockdown zitten veel kinderen thuis. Buiten spelen gebeurt veel minder en daarom wil S.v. Juliana ’32 alle kinderen uit Hengelo stimuleren om lekker samen buiten te sporten. Vanaf  dinsdag 2 maart worden er 6 weken lang iedere dinsdag, donderdag en zaterdag een instuiftraining voor kinderen tot 15 jaar. Op deze manier kunnen ze lekker sporten met leeftijdsgenootjes en kennis maken met voetbal in de buitenlucht.

Wie kan er meetrainen? Iedereen tussen 4 en 15 jaar kunnen meedoen tijdens een van de trainingen.

De trainingen worden georganiseerd op dinsdag van 18.00-19.00uur voor kinderen van 7-15 jaar, op donderdag van 18.00-19.00uur voor kinderen van 7-15 jaar en iedere zaterdag van 10.0-11.00uur voor kinderen tussen 4 en 7 jaar.

Meedoen is Gratis! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar jeugd@svjuliana32.nl. Vermeld in dit mailtje je naam, leeftijd en de training waarbij je wil aansluiten. Je krijgt dan een mailtje terug met een bevestiging. We zijn wel verplicht om een maximaal aantal per training te hanteren. Dus vol=vol! Kijk voor meer informatie op www.svjuliana32.nl/instuiftraining

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding