<p>Sandra Nijland en Fabian Otto.</p>

Sandra Nijland en Fabian Otto.

(Foto: )

Overname Huidzorgplus vestigingen in Twente

Hengelo - Met de overname van Huidzorgplus, met vestigingen in Hengelo, Nijverdal en Enschede is Cosmetique Totale nog beter vertegenwoordigd in het oosten van het land. Huidzorgplus heeft zich gespecialiseerd in acnebehandelingen en huidverbetering en staat voor passie voor huidtherapie. 

“De diensten van Huidzorgplus sluiten goed aan bij de diensten van Cosmetique Totale. Wij kijken er dan ook naar uit om onder ons eigen label de kennis en kunde van Huidzorgplus voort te zetten, zodat je ook in Twente bij een professionele praktijk van Cosmetique Totale terecht kunt,” aldus Fabian Otto, directeur van Cosmetique Totale.

Volgende stap

Na 12,5 jaar was eigenaresse Sandra Nijland toe aan een volgende stap. Naast het ondernemerschap wil zij ook meer kunnen investeren in zelfontwikkeling. Dit hoopt zij bij Cosmetique Totale te kunnen vinden. “De keuze voor Cosmetique Totale was eigenlijk niet meer dan logisch, omdat de huidtherapeuten een vergelijkbare werkwijze en nog uitgebreidere kennis en expertise hebben op het gebied van huidverbetering en lasertherapie. Wij kijken er naar uit om hier deel van uit te kunnen maken,” aldus Sandra Nijland.

Trots

Fabian Otto: “Natuurlijk zijn wij erg trots dat wij met deze overname 3 extra vestigingen aan ons bedrijf toe kunnen voegen. Daarnaast zijn wij ook erg blij met de extra kennis die wij hiermee in huis halen. Onze ambitie is om huid- en lasertherapie op een laagdrempelige manier voor iedereen mogelijk te maken. Vanuit de 21 eigen vestigingen en ruim 200 salons waar wij nu mee samenwerken kunnen wij nog meer cliënten helpen de beste versie van zichzelf te worden.”

www.cosmetique-totale.nl

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding