<p>Patty Temmink Huidverzorging opent op woensdag 3 maart de deuren van haar nieuwe pand aan de Langestraat 68a in Delden.</p>

Patty Temmink Huidverzorging opent op woensdag 3 maart de deuren van haar nieuwe pand aan de Langestraat 68a in Delden.

(Foto: Richard ten Haken)

Patty Temmink Huidverzorging heropent in centrum Delden

Hengelo - Patty Temmink Huidverzorging start op woensdag 3 maart op een nieuwe locatie: aan de Langestraat 68a in Delden. De lockdown werd gebruikt om het pand, waar voorheen Country Wishes was gevestigd, om te toveren tot sfeervolle salon, waar alles in het teken staat van huidverzorging en -verbetering.

Dat Patty Temmink ieders huid zichtbaar en voelbaar verbetert, dat heeft ze - met haar grote schare trouwe klanten - in bijna 20 jaar wel bewezen. Jong en oud kan kiezen voor huidverzorging (zoals VitaSonik® en Babor gezichtsbehandelingen), huidverbetering (zoals micro needling, medische microderm en IPL lichttherapie), duurzaam ontharen en bindweefselmassage.

Nieuwe, natuurlijke producten

Naast het vooraanstaande merk Babor, staat nu ook het natuurlijke, parfumvrije merk Absolution in de schappen. Elk product zonder hormoon-verstorende stoffen en vol biologische en wilde plantenextracten, mineralen, vitaminen en andere geweldig effectieve ingrediënten voor een mooiere huid. Ook deodorants van het gewilde merk Loveli zijn toegevoegd aan het productaanbod.

Bindweefselmassage

Een vrij nieuwe behandeling - en tegelijkertijd uniek in de regio - is bindweefselmassage. Deze intensieve massage van de gezichtsspieren stimuleert de doorbloeding, voert afvalstoffen af en vervaagt rimpels. Resultaat: al na één behandeling een strakkere en stevigere huid en een jongere uitstraling.

Meer informatie? Bezoek de website: www.pattytemmink.nl, mail naar: info@pattytemmink.nl, of bel: 06 - 52344015.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding