Logo hengelosweekblad.nl

Wintergames Hof van Twente: iedere woensdag bamboe bouwen voor de jeugd

In de komende weken trekt Marianne Jonkhans met een kar vol lange bamboestokken door de Hof: in het kader van de Winter Games is er tot en met 7 april iedere woensdagmiddag een gratis workshop Bamboebouwen voor de jeugd. Telkens op een andere locatie, dus ook bij jou in de buurt. 

De Winter Games zijn in oorsprong een initiatief van de Krajicek Foundation, de Johan Cruyff Foundation en Sociaal Werk Nederland om jongeren een positieve en sportieve impuls te geven in deze donkere wintermaanden. In de gemeente Hof van Twente hebben de buurtcoaches in samenwerking met verschillende partijen dit initiatief opgepakt. Zo zijn er de komende weken heel veel toffe workshops, gratis voor de jeugd. Van Producing tot Bubbelbal, van Streetslagwerk tot Bamboebouwen: er zit voor iedereen iets bij. Een overzicht van alle Winter Games is te vinden op de website hofactief.nl.

In samenwerking met Home of Talents wordt (onder meer) de workshop Bamboebouwen aangeboden. Een supertoffe workshop, special voor iedereen tussen 6 en (ongeveer) 12 jaar. Met bamboestokken en met grote elastieken bouw je in deze workshop samen al snel de gaafste dingen. Van 3 maart tot en met 7 april komt Marianne Jonkhans op woensdagmiddag met een kar vol lange bamboestokken naar Hengevelde (3 maart), Goor (10 maart), Delden (17 maart), Markelo (24 maart), Diepenheim (31 maart) en Bentelo (7 april). De workshops Bamboebouwen zijn buiten, maar kunnen bij slecht weer (en als de coronamaatregelen dat toelaten) ook binnen worden gegeven.

Alle informatie over deze workshops is te vinden op de websites hofactief.nl en homeoftalents.nl (zoeken op Winter Games). Meedoen is gratis, je hoeft je alleen maar even aan te melden. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding