Slingerplein, een nieuw jaarlijks event

 Hengelo - Op 12 maart organiseert de Slinger Hengelo het Slingerplein, een nieuw jaarlijks event met een online Slingerbeurs én een netwerk- en kennisprogramma. In 2021 hebben we de volgende pleintjes: het webinar Aandacht voor eenzaamheid bij bedrijven, voor HR-medewerkers en MKB Ondernemers en de uitreiking van de Slingerjaarprijs 2020. En uiteraard de lancering van de online Slingerbeurs. We tellen af op www.slingerbeurs.nl

Na het webinar over Eenzaamheid en bedrijven op 17 november 2020, organiseren we op 12 maart een webinar over het bespreekbaar maken van eenzaamheid binnen een organisatie voor HR-professionals en MKB ondernemers. Het programma ziet er als volgt uit: 12.15 Mogelijkheid om in te loggen. 12.30 uur welkom door Frank Kerkhaert, voorzitter De Slinger Hengelo. Daarna gaat gespreksleider Tom Morssink aan de hand van 4 stellingen in gesprek met de panelleden en deskundige. Via de chat is er gelegenheid tot het stellen van vragen.
Het webinar is gratis te volgen via Teams. Aanmelden kan via adminstratie@deslingerhengelo.nl
U krijgt dan de link met inlogcode toegestuurd.

Uitreiking Slingerjaarprijs 2020

Dit jaar hadden we een record aantal stemmen, maar liefst 5400 mensen hebben gestemd op hun favoriete match. Daarnaast hebben de genomineerden ook hun favoriete matches doorgegeven. Samen met de stemmen op de website heeft dat een winnaar opgeleverd. De bekendmaking van de winnaar en de uitreiking van de Slingerjaarprijs is op 12 maart, via www.deslingerhengelo.nl.
De winnende maatschappelijke organisatie ontvangt een cheque van € 500. De betrokken bedrijven ontvangen de Slingertrofee, gemaakt door de mensen van AtelierZ van Aveleijn.

Lancering online Slingerbeurs

Voorgaande jaren gingen bedrijven en maatschappelijke organisaties één keer per jaar fysiek de Slingerbeursvloer op. Dit jaar is de Slingerbeurs online. Nadat Frank Kerckhaert, voorzitter van de Slinger, op de gong heeft geslagen kunnen bedrijven en organisaties hun aanbod en/of vraag op www.slingerbeurs.nl plaatsen.
Een hele ander opzet, maar op deze manier kan er coronaproof met elkaar gehandeld worden. Niet in geld of aandelen, maar in kennis & kunde, materialen & middelen, klussen & mensen.
Het team van de Slinger volgt dit en brengt vrager en aanbieder met elkaar in contact als er een match gemaakt kan worden. Ook na 12 maart kunnen er het hele jaar door digitaal matches gemaakt worden. De Slingerbeurs als event zal één keer per jaar plaatsvinden, als onderdeel van het Slingerplein. Hopelijk ontmoeten we elkaar volgend jaar weer live.

www.deslingerhengelo.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding