Dagvoorziening De Windhoek trekt in bij Het Vertierkwartier

Dagvoorziening De Windhoek trekt in bij Het Vertierkwartier

HENGELO - Carintreggeland opent vanaf 1 maart 2021 een dagvoorziening in Het Vertierkwartier. Het Vertierkwartier is een ontmoetingsruimte in Wooncentrum De Klokstee aan de Wilderinksstraat in Hengelo. Een plek waar bewoners, wijkbewoners en bezoekers van de dagvoorziening elkaar kunnen ontmoeten en waar een mooi en gezamenlijk activiteitenaanbod aangeboden wordt.

Dagvoorziening de Schakel

Dagvoorziening De Windhoek (tot 1 maart 2021 gevestigd aan de Paul Krugerstraat in Hengelo) verhuist naar Het Vertierkwartier. En gaat verder onder de naam Dagvoorziening De Schakel. Bij de nieuwe dagvoorziening worden diverse activiteiten aangeboden. De medewerkers van de dagvoorziening kijken samen met de bezoekers wat ze kunnen en willen doen. Wat hen enthousiast maakt, en welke activiteiten geschikt zijn om de zelfredzaamheid van de bezoekers te bevorderen en meer zingeving te vinden. Hierbij wordt verbinding en samenwerking gezocht met het ontmoetingscentrum. Voor deelname aan de dagvoorziening is een indicatie vanuit de gemeente nodig.

Ontmoetingscentrum Het Vertierkwartier

Het Vertierkwartier is een ontmoetingscentrum waar mensen met elkaar in contact en verbinding komen. Bijvoorbeeld bewoners van wooncomplex De Klokstee, wijkbewoners, cliënten van zorg- en welzijnsorganisaties en bezoekers van de dagvoorziening De Schakel. Door dit laagdrempelige contact en de onderlinge verbinding is het mogelijk om een mooi gezamenlijk activiteitenaanbod te bieden. Aangepast aan de wensen van de bezoekers.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding