Provocatieve Coaching Twente helpt ondernemers

Provocatieve Coaching Twente helpt ondernemers

Enschede - Het is ondertussen al een jaar lang vechten en overleven geworden voor de Twentse ondernemers. De tweede Lock-down is er. Pittiger dan ooit en duurt maar voort. Gelukkig kunnen de meeste ondernemers rekenen op financiële steun, maar mentale steun is ver te zoeken.

‘’Veel ondernemers voelen het water stijgen tot aan hun lippen en zitten er helemaal doorheen. Hoe ga je overleven, hoe pak je jouw verdriet aan, hoe boos ben je en vooral kan je accepteren dat het is zoals het is. Daar worstelen veel (kleine) ondernemers mee. Laten we dan samen worstelen want Provocatieve Coaching Twente gaat jou als ondernemer helpen. Gedurende de Lock-down bieden wij Twentse ondernemers en hun werknemers gratis coaching aan: Ondernemers helpen ondernemers. Gooi de stress, agressie en frustratie er maar eens uit als je in gesprek bent met twee professionele en gedreven provocatieve coaches. En ja dat doen we geheel gratis want als ondernemende Tukkers kennen we ook noaberschap. We stellen per week een aantal plekken beschikbaar voor coaching dus wacht niet te lang met aanmelden.

Dit kan via onze website www.provocatievecoachingtwente.nl of mail ons direct op info@provocatievecoachingtwente.nl Op onze website kan je ook lezen wat onze coachingswerkwijze is. Die is net even andersdan traditionele coaching. Uitdagend, pittig en avontuurlijk, maar vol compassie en humor. Laten we elkaar de winter door helpen. Wie bint d’r kloar veur!’’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding