Bestuur Fancy Fair Feesten Deurningen optimistisch

Bestuur Fancy Fair Feesten Deurningen optimistisch

Deurningen - waar andere organisaties deze maand bekend maakten hun evenement te verplaatsen of af te lasten is het bestuur van de Fancy Fair Feesten in Deurningen optimistisch. “Wij gaan er van uit dat we in het eerste weekend van de bouwvak hier een fantastisch weekend kunnen draaien” zegt voorzitter André Mensink, terwijl hij naar het met sneeuw bedekte weiland achter hem wijst.

Wie langs de Deurningerstraat fietst of rijdt kan het zich nu nog moeilijk voor stellen, maar van 23 tot en met 26 juli staat tussen Deurningen en Weerselo een grote feesttent, een diverse line-up en duizenden feestgangers uit hun dak te gaan op één van de eerste evenementen van 2021. Snollebollekes, the Mountain Crew en Paul Elstak: het is slechts een kleine greep uit het aanbod van het vierdaagse feestweekend. “Natuurlijk ontbreken ook de vaste elementen zoals de TrekkerTrek, het darttoernooi en het speelvermaak voor de allerkleinsten niet”, licht Niek Kerkhof Jonkman, penningmeester, toe. “En we trappen uiteraard af met de Grootste BouwvakBBQ van Nederland, met Q-music, de foute party!”, vult Mensink aan.

Het duo verwacht eind maart een gloednieuwe website te kunnen lanceren, waarna ook snel de ticketverkoop kan starten. Hoewel er aan enthousiasme geen gebrek is wordt op de achtergrond rekening gehouden met eventuele restricties vanuit de overheid. “Het zou heel jammer zijn en we gaar er niet van uit, maar wie kaarten haalt, krijgt natuurlijk zijn geld terug mocht het toch niet door kunnen gaan”.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding