Afbeelding

Opening marktplein 15 & 16 april

Algemeen

Het nieuwe marktplein is bijna klaar! Om te vieren dat het marktplein weer teruggegeven wordt aan de Hengeloërs wordt in het weekend van 15 en 16 april een groots openingsfeest georganiseerd.

HENGELO - Voor zaterdag 15 april zal de Hengelose Warenmarkt een feestelijk programma samenstellen en de organisatie en coördinatie van het openingsfeest op zondag 16 april is in handen van Hengelo Promotie, in samenwerking met diverse stads- en culturele partners. De locatie is uiteraard het marktplein, maar diverse aanloopstraten die de afgelopen jaren ook een transformatie hebben ondergaan worden meegenomen in de programmering.


Voor en door Hengeloërs

Omdat het ontwerp van het marktplein in co-creatie met Hengeloërs is ontstaan, wordt het programma op zondag 16 april ook door Hengelose evenementenorganisaties, verenigingen, winkeliers, horeca en andere partners verzorgd. Zo laten we niet alleen zien wat het nieuwe marktplein allemaal te bieden heeft, maar wordt ook zichtbaar wat Hengelo allemaal te bieden heeft als culturele, sociale, culinaire en gastvrije stad. En dat is veel…!

Kijk voor het complete programma op 

www.uitinhengelo.nl/marktplein 

Hengelo Promotie

evenement
Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis 28 mrt, 12:27
Peter van Lange.
'Zin in levensbeschouwing' met Peter van Lange op 10 april 26 mrt, 14:32
Afbeelding
Paasshow bij Zuithof 26 mrt, 14:30
Patricia van Deutekom presenteert haar twee meest recente werken; het duet étude des hommes en kwartet Unman. Foto: Martijn Kappers
Homme: een indrukwekkende double-bill van LAVA Collective 26 mrt, 14:28
Afbeelding
Palmpasen! 26 mrt, 14:27
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 26 mrt, 11:48
Het Sideways BMX Racing Team. Eigen foto.
Op jacht naar veel finalerondes 22 mrt, 12:31
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:54