Fit en Fysio Driene wordt FitbyCoen

Fit en Fysio Driene wordt FitbyCoen

HENGELO - Na bijna 40 jaar in de wijk Groot Driene als fysiotherapeut werkzaam te zijn geweest draagt Ellen Odenthal haar praktijk Fit en Fysio Driene met ingang van 1 februari 2021 over aan FitbyCoen, de praktijk van Michel Coenradie. Beide praktijken werkten al enige jaren samen aan de Korenbloemstraat 11 te Hengelo.

FitbyCoen was al aanwezig in het sportcentrum Fitpunt aan de P.C. Hooftlaan 50 en is zodoende na de overdracht op twee locaties in Groot Driene gevestigd. In Sportcentrum Fitpunt van Marc Haagsma zijn behalve FitbyCoen ook pedicure Voetpunt Twente, voedingsadvies centrum WHY Coaching en podotherapie Wender gevestigd.

Het tweekoppig team van FitbyCoen bestaat uit Michel Coenradie (algemeen- en sportfysiotherapeut) en Eline Wagenmakers (algemeen fysiotherapeut en hart-vaat-long fysiotherapeut i.o.). Samen zullen ze de werkzaamheden van Ellen Odenthal per 1 februari overnemen.

FitbyCoen biedt vanaf 1 februari behalve alle fysiotherapie in bredere zin zodoende ook sport-specifieke fysiotherapie aan en therapie voor hart-vaat-en longproblemen, waaronder COPD, etalagebenen, diabetes en obesitas. Zowel in individuele behandelingen als in kleine groepen. Daarnaast zijn Medical Fitness, Bikefitting, Lifestyle coaching, Hardloopanalyse, Trainingsbegeleiding, Personal Training en Sportmassage beschikbaar.

Afscheid

Omdat door de corona-maatregelen een receptie niet mogelijk is wordt nagedacht over andere manieren waarop Ellen Odenthal van haar patiënten afscheid kan nemen. In ieder geval wil ze al haar (oud-)patiënten op deze plek alvast hartelijk bedanken voor het in haar gestelde vertrouwen en de vele jaren waarin zij lief en leed, en allerlei (gelukkig meestal maar tijdelijk) fysiek ongemak met hen mocht delen. “We hebben met elkaar hard gewerkt en soms hele nare dingen meegemaakt, maar vooral veel vervelende klachten ook weer zien verdwijnen en heel erg gelachen. Blijf daarom veel bewegen en geregeld lachen, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”.

Dat en meer kan dus vanaf 1 februari bij de fysiotherapeuten van FitbyCoen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden