Rotary Streetsoccertoernooi pas weer in 2022


Archieffoto

Rotary Streetsoccertoernooi pas weer in 2022

HENGELO - Het Rotary Streetsoccertoernooi gaat definitief niet door in 2021. “Het eerstvolgende toernooi staat gepland op 8, 9 en 10 februari 2022. We begrijpen het heel goed als leerlingen teleurgesteld zijn. Dat zijn we zelf ook”, aldus Peter Bebseler namens de organisatie, “maar het risico dat we het op een ander moment dit jaar alsnog moeten afblazen, is te groot”.

Eind vorig jaar had de organisatie een voorlopig besluit genomen in de hoop dat het sportieve evenement nog op een ander moment in 2021 kon worden georganiseerd. Nu de coronabesmettingen nog steeds te hoog zijn, heeft de organisatie de knoop doorgehakt: geen toernooi in 2021. Alle betrokkenen zijn inmiddels op de hoogte van het besluit. “We gaan in 2022 weer met positieve energie een prachtig toernooi organiseren. Daar hebben we enorm veel zin in”, aldus Bebseler. “We gaan ervan uit dat we dan weer gewoon bij elkaar mogen komen.”

Wat is het Rotary Streetsoccertoernooi?

Rotary Club Hengelo-Driene en Hengelo Sport organiseren het sportspektakel voor leerlingen van groep 6, 7 en 8 van de Hengelose basisscholen. Studenten van het ROC van Twente fluiten de voetbalwedstrijden. Bij het evenement gaat het niet alleen om winnen, maar vooral om fairplay. Aan het toernooi zijn ook goede doelen gekoppeld, waarvoor door middel van sponsoring geld wordt ingezameld.

Informatie is te vinden op www.rotarystreetsoccerhengelo.nl en op www.facebook.com/rotarystreetsoccerhengelo.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding