Vanaf woensdag is Tisado Mode geopend aan de Enschedesestraat 17 in Hengelo.
Vanaf woensdag is Tisado Mode geopend aan de Enschedesestraat 17 in Hengelo.

Nieuw: Tisado Mode opent deze woensdag haar deuren in Hengelo

Algemeen

Midden in het centrum van Hengelo aan de Enschedesestraat 17 opent op woensdag 8 maart Tisado mode haar deuren. Een winkel vol beleving. Stijlvol en een tikkeltje eigenwijs!

HENGELO - “Van shoppen hoor je blij te worden. Met keuze uit wel 19 verschillende merken, kleurrijke accessoires en een supergave schoenencollectie gaat dat bij Tisado zeker lukken”, vertelt Kristel vol passie en enthousiasme. Het ondernemerschap zit Kristel en haar moeder Thea immers in het bloed. Beide dames hebben jarenlange ervaring in de kledingbranche.

De betekenis van de naam Tisado past bij hoe zij in het leven staan. De letters staan voor Trendy, Inspiratie, Spirit, Authentiek, Dwars en Open-minded. De nieuwste trends worden vertaald naar de mooiste collecties. “Mode is onze passie! Vernieuwing is erg belangrijk, mode is tenslotte altijd in beweging”, vervolgt Kristel.


Dameskleding voor een 
brede doelgroep
Tisado heeft merken voor zowel jonge meiden, jong volwassenen als voor de volwassene vrouw. Heel divers; super trendy, chique, stoer, sportief en ook voor goede basics en jeans ben je bij Tisado aan het goede adres. De maten gaan van xs tot en met xxl. Bij Tisado is er voor elke vrouw wel iets moois te vinden. “Voor ons is niets te gek en wij staan ook zeker open voor tips en tricks”, vertelt Kristel.


De merken van Tisado
In de winkel wordt onder andere Esqualo, Femme9, FreeQuent, Loavies, Moss Copenhagen, Refined department, Saint Tropez, Sisters Point en Ydence verkocht. Ook verkoopt Tisado sieraden van onder andere Biezjoes en schoenen van Bronx. Daarnaast hebben zij veel leuke riemen en tassen in hun collectie.
Vergeet nooit… het mooiste dat je kunt worden is jezelf!De sfeer bij Tisado omschrijven de dames als informeel, gezellig en inspirerend. Kom gezellig bij Tisado binnen en ga het ervaren; de koffie en thee staan voor je klaar!


Vergeet nooit… het mooiste dat je kunt worden is jezelf!
Tisado laat je stralen, laat zien wie je bent, in de mooiste kleding in jouw eigen stijl.


Volg Tisado op de website: www.tisadomode.nl en op de socials: Facebook: https://www.facebook.com/Tisadomode Kijk ook op Instagram voor de nieuwste modetrends: https://www.instagram.com/tisadomode/

Afbeelding
Marinus van Rooy geeft op Dag van de Ouderen lezing 22 sep., 13:29
Afbeelding
Auto Bleeker viert 90-jarig jubileum 21 sep., 12:15
Afbeelding
'Luisteren naar mensen met dementie' 21 sep., 11:10
Afbeelding
Ilonka: 'Het gaat over dood en leven' 21 sep., 11:09
Afbeelding
Jazzclub Hengelo bestaat kwart eeuw 20 sep., 10:22
Afbeelding
Houtmaat scoort met topband Haystax 20 sep., 10:20
Afbeelding
'Beter een goede buur, dan een verre vriend': Burendag in Hengelo 19 sep., 12:47
Afbeelding
Stegge Mode bereikbaar 19 sep., 09:05