Annemieke Wissink, lijsttrekker voor de PvdA Overijssel.
Annemieke Wissink, lijsttrekker voor de PvdA Overijssel.

Verkiezingen: Hengelose lijsttrekker aan het woord

Algemeen

HENGELO - Op woensdag 15 maart mogen we weer naar de stembus voor de Provinciale Statenverkiezingen. PvdA-lijsttrekker Annemieke Wissink uit Hengelo stelt zich graag even voor.

“Ik ben Annemieke Wissink, lijsttrekker voor de PvdA Overijssel en ik woon met mijn gezin en onze hond Paco in de Berflo Es, in de leukste stad van Overijssel!”

Waar gaan deze verkiezingen over?
“Deze verkiezingen gaan over meer betaalbare huizen. Over hulp bij het isoleren van je huis, zodat je energierekening omlaaggaat. Het gaat over goed openbaar vervoer, zodat iedereen op school, werk, of bijvoorbeeld bij een ziekenhuis kan komen.”

Zijn deze punten nieuw?
“Nee, hier strijden we als PvdA al jaren voor. En met resultaat! De provincie heeft bijvoorbeeld een actiepakket tegen energiearmoede ontwikkeld. We hebben ons openbaar vervoer in de benen gehouden, ook in coronatijd. En we hebben een woondeal gesloten met het Rijk voor de bouw van 42.300 huizen in Overijssel.”


Ben je tevreden?
“Er zijn goede dingen gebeurd, maar het kan nog beter. De schop voor die nieuwe woningen moet snel de grond in. We gaan aan de bak met snel veel huizen isoleren. Zo wordt Overijssel een fijne plek voor iedereen. Daar zet ik me voor in, en ik kan jouw hulp goed gebruiken. Kies eerlijk, kies sociaal, stem 15 maart op de PvdA!”

Afbeelding
Duurzaamheid en betrouwbaarheid 22 uur geleden
Afbeelding
Opening marktplein 15 & 16 april 22 uur geleden
Afbeelding
mugmetdegoudentand speelt The Making of Soros the Musical 21 mrt., 09:34
Afbeelding
Toekomst herten Weusthag onzeker 21 mrt., 09:32
Afbeelding
Terug in de tijd met Golden Earring 17 mrt., 18:16
Afbeelding
Monkey Town Enschede breidt de Peuterzone in het speelparadijs uit 17 mrt., 15:08
Afbeelding
Meer cultuureducatie 16 mrt., 10:19
Afbeelding
Er hoeft er maar één te beginnen... 16 mrt., 10:17