Janine Vissia is Be Nice formulemanager en manager van de winkel in Tubbergen.
Janine Vissia is Be Nice formulemanager en manager van de winkel in Tubbergen.

Be Nice Lingerie voor jou groeit

Algemeen

In het Veluwse Heerde opende Bernice den Boon in 2020 de lingeriespeciaalzaak ‘Be Nice Lingerie voor jou’. Afgelopen jaar volgde de opening van een tweede vestiging in Tubbergen. Daar blijft het echter niet bij. Zaterdag 11 maart opent de derde vestiging in Hengelo.

HENGELO - “Bernice den Boon kreeg in haar omgeving de mogelijkheid om een lingeriezaak over te nemen. Bernice kende mij vanuit het netwerk en benaderde mij om een winkelformule te schrijven en samen uit te rollen”, vertelt Janine Vissia, Be Nice formulemanager en manager van de winkel in Tubbergen. “Ik heb er toen meteen volmondig ‘ja’ op gezegd. Als formulemanager van Be Nice ben ik vrij om eigen ideeën uit te voeren. Zo mag ik de droom waarmaken waar ik in 1997 mee begonnen ben.”

Na de start in 2020 maakte Be Nice Lingerie voor jou een opvallende ontwikkeling door. “In juli 2022 is de tweede vestiging geopend in Tubbergen. We willen samen groeien op basis van goede afspraken. Dat zijn geen samenwerkingsverbanden voor een jaar, we gaan voor langdurige partnerships met betrouwbare A-merken. In 2023 gaan we na de opening van de vestigingen in Hengelo en Ede even stabiliseren en onze visie uitrollen over alle vestigingen”, aldus Vissia.

Count your blessings

Enthousiast vertelt de formulemanager verder: “In onze winkels zorgen we voor persoonlijke aandacht, gastvrijheid en een ruim assortiment aan exclusieve en hoogwaardige lingerie van kwaliteitsmerken. Naast lingerie bestaat het assortiment uit badmode, nachtmode, shapewear en huispakken. Ook voor heren zijn er genoeg mogelijkheden. Het is fantastisch dat een vrouw voor alle fasen van het leven hier terecht kan. Van de eerste bh tot een voedingsbeha, sportbeha en we zijn ook gespecialiseerd in hele grote cupmaten. Bij een vrouwelijk lichaam veranderd heel veel. Wanneer we horen dat iets perfect past zijn we zelf ook tevreden. We zeggen altijd ‘count your blessings, je bent uniek’. Daarom is er Be Nice Lingerie voor jou!”

Unieke mammacare formule

Net als Vissia heeft ook Janneke Bergenhenegouwen zich inmiddels aangesloten bij Be Nice Lingerie voor jou. Als manager van de mammacare formule is voor haar een speciale taak weggelegd. “Net als Janine heb ik ook een passie voor en een achtergrond in de lingeriebranche en ben ik vanuit het netwerk, door Janine, benaderd om aan te sluiten bij Be Nice Lingerie voor jou. Ik was vijftien jaar eigenaresse van ‘De wereld van lingerie’ in Hengelo. Deze is overgenomen door Be Nice en zaterdag 11 maart is de grote opening met leuke acties. Ik wou me graag volledig storten op mammacare. De mensen van Be Nice zijn net als ik harde werkers met hart en passie voor het vak. Daarop kan ik als mammacare manager een mooie aanvulling zijn. Ik kan nu de winkel loslaten en zorgen voor volledige mammacare integratie in de lingeriewinkel”, aldus Bergenhenegouwen.

De lingerieonderneemster licht de mammacare formule enthousiast toe: “Met de mammacare afdeling van Be Nice bieden we alles voor dames met borstkanker, van het aanmeten van lingerie en badkleding tot borstprotheses. Dat is in deze regio nog vrij uniek. De protheses worden nu vooral in de medische wereld aangeboden. Dames willen graag uit dat medische en naar een goede lingeriespeciaalzaak voor een prothese op maat. Vanwege het grote assortiment aan bh’s is Be Nice daarvoor uitermate geschikt. Ziekenhuizen en revalidatieklinieken bieden een aantal standaardprotheses. Met Be Nice maken wij een scan van de vrouw waarna er een unieke 3D E-prothese wordt ontwikkeld. Daarvoor werken wij samen met EVE-protheses. De maatwerkprotheses worden veelal vergoed door de zorgverzekeraars. Ook daarin ontzorgen wij de klant. Vrouwen kunnen zowel voor als na de operatie bij ons terecht. Zo zijn er informatieavonden rondom borstprotheses voor mensen die geopereerd zijn of nog geopereerd worden. Het komt dichter bij echt dan de standaard protheses. Wanneer een vrouw zegt dat het weer helemaal ‘als eigen’ voelt, dan is dat mooiste wat je kunt horen.

We beginnen in Hengelo meteen met de mammacare formule en rollen dat in 2023 uit over alle winkels. We gaan dames opleiden die de aanmeting kunnen doen en kunnen adviseren. Mochten mensen het leuk vinden om iets in de zorg en verkoop te willen doen, dan kunnen ze bij ons aan de slag.”

Kom voor meer informatie of advoes langs voor een kop koffie in een van de Be Nice Lingerie voor jou winkels of kijk op de website en de socials.

lingerievoorjou.nl

door de redactie

Pen
Afbeelding
Geniet van de Special TV Muziekshow op TV Oost 1 mrt, 09:54
Hardlopers onderweg in de Woolderesloop. Eigen foto.
Gijs Boerrigter snelst in Woolderes 29 feb, 09:49
Afbeelding
De verdwenen Ludgeruskerk 29 feb, 09:47
Ricardo van de Worp aan de eettafel met de brandweerlieden. Eigen foto.
Mooie avond met de brandweerlieden 29 feb, 09:45
Afbeelding
Op zoek naar een goedkoop pand als zzp'er? Kies een garagebox! 28 feb, 13:54
Het team van Kamera Express op Woonboulevard Almelo heeft alles in huis om nog meer tips te geven. (Foto: Rekha Voskamp)
Kamera Express Almelo vertelt alles 28 feb, 12:23
Het kunstwerk achter de Lambertusbasiliek wordt in de wandelgangen met Kado voor Hengelo aangeduid.
Nieuwe naam voor rood figuratief beeld 28 feb, 12:21
Een impressie van een eerdere Slingerdag. Foto: PR.
Bedrijfsleven helpt een handje mee 28 feb, 12:20