Jörgen Raymann, Fuad Hassen, Anuar en Mouna Laroussi komen naar Hengelo met de Ramadan Conference. Foto: Arjan Kleton.
Jörgen Raymann, Fuad Hassen, Anuar en Mouna Laroussi komen naar Hengelo met de Ramadan Conference. Foto: Arjan Kleton. Foto: Arjan Kleton

De Ramadan Conference is terug in de theaters.... en hoe!

Algemeen

Na drie jaar mag Nederland tijdens de Ramadan eindelijk weer samenkomen om het vasten te verbreken met de iftar. Reden genoeg voor comedian Anuar om terug te keren met een nieuwe editie van De Ramadan Conference. Op dinsdag 14 maart staat hij samen met Jörgen Raymann, Fuad Hassen en Mouna Laroussi op het podium van Schouwburg Hengelo. Er zal worden gerold van het lachen met de boodschap: “Kom weer nader tot elkaar en heb je naasten lief!”.


Hengelo - Creatief brein en initiatiefnemer Anuar brengt in een steeds variërende samenstelling een voorstelling in aanloop naar de Ramadan. In 2019 werd de eerste gespeeld. Dit was een groot succes; de theatertour was stijf uitverkocht en de tv-uitzending op NPO1 werd goed bekeken. Opvolgende edities konden vanwege een niet nader te noemen pandemie niet doorgaan, maar de Ramadan Conference is weer terug in het theater! In de editie van 2023 zijn er maar liefst vier cabaretiers te zien. Samen met Jörgen Raymann, Fuad Hassen en Mouna Laroussi deelt Anuar hilarische verhalen, improvisaties, sketches en herkenbare typetjes.

Anuar is met al zijn talenten een veelzijdig artiest en haalde ooit de voorpagina van The New York Times. Anuar is een gretige grappenmaker die spannende, ongepolijste en rauwe stand-up maakt.

Fuad Hassen valt op door zijn toegankelijke, laid-back comedy stijl. Het publiek is op zijn gemak bij Fuad en toch weet hij rake klappen uit te delen.

Jörgen Raymann is bekend van zijn typetjes Tante Es en Slager Achmed. Hij was eigenlijk gestopt met cabaret, maar klimt voor de Ramadan Conference graag weer op de bühne!

Mouna Laroussi is danser, actrice en theatermaker. Momenteel tourt ze, naast de Ramadan Conference, met haar voorstelling FATIMA. Theaterkrant schreef daarover: “Een Marokkaanse Brigitte Kaandorp. Net zoveel humor, alleen de ukelele ontbreekt.”

Kaartverkoop
Kaarten à 23 euro zijn te koop via 074-2556789 en via www.schouwburghengelo.nl

Schouwburg Hengelo

Theater
Afbeelding
Gabbiano: stijlvol én met oog voor kwaliteit! 6 dec., 09:55
Afbeelding
Een vervolg op Hengelo Heroes 1943 5 dec., 15:10
Afbeelding
Op de bres voor de oude bibliotheek 5 dec., 15:08
Afbeelding
Heracles nipt onderuit tegen Sparta 5 dec., 15:07
Afbeelding
FC Twente steviger in de top vier na zege op 'Kowet' 5 dec., 15:06
Afbeelding
Vrijwilligerswerk Hengelo en Leerwerkloket op Ontwikkelplein 5 dec., 15:05
Afbeelding
Voetenbord met tv-lift bij totaalBED 5 dec., 15:04
Afbeelding
An Exclusive Acoustic Night: 10cc, The Hollies en The Sweet originals 5 dec., 15:03