Expert’s digitale winkeldeur staat dag en nacht wagenwijd open


<p>Expert LEC in Hengelo/Borne is ook tijdens de lockdown op diverse manieren gewoon bereikbaar. (Foto: PR)</p>

Expert LEC in Hengelo/Borne is ook tijdens de lockdown op diverse manieren gewoon bereikbaar. (Foto: PR)

(Foto: )

Expert’s digitale winkeldeur staat dag en nacht wagenwijd open

Expert LEC te Hengelo/Borne is tijdens de lockdown op diverse manieren gewoon bereikbaar. Telefonisch via 074-2504444 en online kun je gewoon kopen via expert.nl/hengelo-ov. De vertrouwde service en kwaliteit blijft ook nu onveranderd.

Hengelo - Ruben & Ivo Leuveld van Expert LEC: “De winkeldeur is weliswaar dicht, maar onze digitale winkeldeur staat wagenwijd open. Gelukkig is Expert een vooruitstrevende organisatie en is er op tijd ingesprongen op de ontwikkeling van het online winkelen. Daar ligt nu een groot deel van onze omzet. Mede door het feit dat de fysieke Expert winkel landelijk gezien altijd vertrouwd dichtbij zit. Kopen online is dus gewoon kopen bij je eigen Expert-winkel. Klanten vinden dat een vertrouwd gevoel”, zegt Ruben.

Gratis bezorging

Indien op voorraad, gratis en binnen 24 uur geleverd! Al jaren is Expert dé klantgerichte vak speciaalzaak in home elektronica in Nederland. In 2020 is Expert voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot de beste winkelketen van Nederland in de elektronicabranche. Wat dit betekent? Dat je altijd deskundig advies krijgt, geholpen wordt en altijd optimaal kunt genieten van je aankoop. En dat met de beste service. Bestel je online, dan word je gewoon geholpen door jouw lokale Expert winkel.

Service

Is uw product kapot? Geen probleem, de fysieke winkel om de hoek staat voor je klaar. Dat is de kracht van Expert, ook tijdens deze lockdown. Leuveld: ‘’Verkopen kan iedereen, maar wij verkopen niet alleen. We kunnen desgewenst ook je nieuwe apparaat installeren of inbouwen. Het oude apparaat voeren we milieuvriendelijk af en ook al het verpakkingsmateriaal nemen we mee. Mocht het apparaat een keer stuk gaan, dan staan onze gecertificeerde monteurs voor je klaar. Grote apparaten repareren we aan huis met een snelle reactie tijd, kleine apparaten kun je nu tijdens de lockdown in de winkel inleveren en ophalen op afspraak die je telefonisch kan maken.’’
Expert LEC Hengelo/Borne is geopend van maandag t/m zaterdag tijdens winkeltijden en 24/7 online.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding