Kom langs bij de fabrieksverkoop van Deltex op zaterdag 18 februari.
Kom langs bij de fabrieksverkoop van Deltex op zaterdag 18 februari. Foto: MASTERPHOTO.NL

Fabrieksverkoop van Deltex in Delden op zaterdag 18 februari

Algemeen

Terug van weggeweest: op zaterdag 18 februari organiseert Deltex een fabrieksverkoop. Van 09.00 tot 13.00 uur worden restantvoorraden en B-keuze dekbedden, hoofdkussens, matrasbeschermers en (molton) hoeslakens verkocht tegen spectaculaire prijzen. Profiteer van kortingen die wel kunnen oplopen tot 70 procent op de winkelprijs.

DELDEN - Dit is een mooie kans om, in deze tijd waarin ‘alles’ duurder wordt, eindelijk weer eens vrolijk te worden van de kassabon. Met de huidige energieprijzen is het sowieso slim om te investeren in een heerlijk warm nieuw dekbed, voor op bed of zelfs voor op de bank. Deltex biedt tijdens de fabrieksverkoop ook heerlijke sloffen en kruiken aan die gemaakt zijn van 100 procent zuivere scheerwol. Ook leuk om weg te geven!

Deltex is een Twents familiebedrijf dat al bijna 60 jaar dekbedden, hoofdkussens en matrasbeschermers produceert van hoogwaardige kwaliteit. De producten voldoen aan marktconforme eisen, maar hebben daarnaast ook onmiskenbaar hun eigen karakter. Deltex voert een aantal merken, maar produceert ook onder private label. De producten zijn verkrijgbaar bij grootwinkelbedrijven, online retailers en speciaalzaken.

Dat u met de producten van Deltex verzekerd bent van een goede prijs/kwaliteit verhouding is inmiddels wel bewezen. De fabrieksverkoop is een mooie kans om tegen zeer aantrekkelijke prijzen supermooi bedtextiel in te slaan.

Aan de Brinkweg 28 in Delden bent u zaterdag 18 februari van harte welkom! De laatst gehouden fabrieksverkoop dateert uit 2018 en was een groot succes! Ze verwachten daarom weer een grote opkomst. Wees er snel bij, want op=op!

Meer weten over Deltex? Kijk dan ook eens op de website: www.deltex.nl 

Afbeelding
Duurzaamheid en betrouwbaarheid 21 uur geleden
Afbeelding
Opening marktplein 15 & 16 april 21 uur geleden
Afbeelding
mugmetdegoudentand speelt The Making of Soros the Musical 21 mrt., 09:34
Afbeelding
Toekomst herten Weusthag onzeker 21 mrt., 09:32
Afbeelding
Terug in de tijd met Golden Earring 17 mrt., 18:16
Afbeelding
Monkey Town Enschede breidt de Peuterzone in het speelparadijs uit 17 mrt., 15:08
Afbeelding
Meer cultuureducatie 16 mrt., 10:19
Afbeelding
Er hoeft er maar één te beginnen... 16 mrt., 10:17