Kom langs bij de fabrieksverkoop van Deltex op zaterdag 18 februari.
Kom langs bij de fabrieksverkoop van Deltex op zaterdag 18 februari. Foto: MASTERPHOTO.NL

Fabrieksverkoop van Deltex in Delden op zaterdag 18 februari

Algemeen

Terug van weggeweest: op zaterdag 18 februari organiseert Deltex een fabrieksverkoop. Van 09.00 tot 13.00 uur worden restantvoorraden en B-keuze dekbedden, hoofdkussens, matrasbeschermers en (molton) hoeslakens verkocht tegen spectaculaire prijzen. Profiteer van kortingen die wel kunnen oplopen tot 70 procent op de winkelprijs.

DELDEN - Dit is een mooie kans om, in deze tijd waarin ‘alles’ duurder wordt, eindelijk weer eens vrolijk te worden van de kassabon. Met de huidige energieprijzen is het sowieso slim om te investeren in een heerlijk warm nieuw dekbed, voor op bed of zelfs voor op de bank. Deltex biedt tijdens de fabrieksverkoop ook heerlijke sloffen en kruiken aan die gemaakt zijn van 100 procent zuivere scheerwol. Ook leuk om weg te geven!

Deltex is een Twents familiebedrijf dat al bijna 60 jaar dekbedden, hoofdkussens en matrasbeschermers produceert van hoogwaardige kwaliteit. De producten voldoen aan marktconforme eisen, maar hebben daarnaast ook onmiskenbaar hun eigen karakter. Deltex voert een aantal merken, maar produceert ook onder private label. De producten zijn verkrijgbaar bij grootwinkelbedrijven, online retailers en speciaalzaken.

Dat u met de producten van Deltex verzekerd bent van een goede prijs/kwaliteit verhouding is inmiddels wel bewezen. De fabrieksverkoop is een mooie kans om tegen zeer aantrekkelijke prijzen supermooi bedtextiel in te slaan.

Aan de Brinkweg 28 in Delden bent u zaterdag 18 februari van harte welkom! De laatst gehouden fabrieksverkoop dateert uit 2018 en was een groot succes! Ze verwachten daarom weer een grote opkomst. Wees er snel bij, want op=op!

Meer weten over Deltex? Kijk dan ook eens op de website: www.deltex.nl 

Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis 22 uur geleden
Peter van Lange.
'Zin in levensbeschouwing' met Peter van Lange op 10 april 26 mrt, 14:32
Afbeelding
Paasshow bij Zuithof 26 mrt, 14:30
Patricia van Deutekom presenteert haar twee meest recente werken; het duet étude des hommes en kwartet Unman. Foto: Martijn Kappers
Homme: een indrukwekkende double-bill van LAVA Collective 26 mrt, 14:28
Afbeelding
Palmpasen! 26 mrt, 14:27
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 26 mrt, 11:48
Het Sideways BMX Racing Team. Eigen foto.
Op jacht naar veel finalerondes 22 mrt, 12:31
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:54