Hengelo Kado, het perfect kado voor de feestdagen!


Foto: PR

Hengelo Kado, het perfect kado voor de feestdagen!

Sinds kort heeft Hengelo een eigen digitale kadokaart, Hengelo Kado. Met deze kadokaart kan je inmiddels al bij ruim 120 Hengelose winkels shoppen. En je steunt er ook nog eens je lokale ondernemer mee! Zeg nou zelf, dat is toch het ideale kerstkado?

HENGELO - Kado is een kadokaart die je kunt opwaarderen van €5,- tot €150,-. Daardoor is hij geschikt voor elke gelegenheid, een kleinigheidje of een groot gebaar. De kadokaart is te koop bij Hengelo Promotie aan de Markt 8, wekelijks geopend van dinsdag tot en met vrijdag. En tot aan de feestdagen ook op zaterdag!

Ook online verkrijgbaar

De kadokaart is ook online verkrijgbaar in de webshop van Hengelo promotie: www.webshop.uitinhengelo.nl . Hier is de kadokaart verkrijgbaar in vier waarden: €5,-, €10,-, €25,- en €50,-. De kadokaart is dan zowel digitaal als fysiek te verkrijgen. Wil je een andere waarde online bestellen? Geef dit dan aan in de opmerkingen.

Wees loyaal, koop lokaal

Jaarlijks worden er vele landelijke kadobonnen verkocht aan consumenten die in heel Nederland besteed kunnen worden. Met Hengelo Kado worden bestedingen in eigen stad gestimuleerd omdat de kaart alleen bij Hengelose bedrijven uitgegeven kan worden. En dat is wat we graag willen in deze tijd: ‘Wees loyaal, koop lokaal’.

Ideale eindejaarsgeschenk

Met de feestdagen voor de deur wordt het weer tijd om een origineel kerstpakket samen te stellen. Een geschenk wat niet ergens achter in de kast verdwijnt en écht leuk is om te geven en te krijgen. Waar dat in deze tijd een flinke uitdaging is, lost Hengelo Kado dat op! Een mooi geschenk waarmee je ook nog alle Hengelose ondernemers steunt. Er zijn veel mogelijkheden en Hengelo Promotie denkt graag mee. 

Bent u geïnteresseerd? We zijn telefonisch en via de mail te bereiken voor meer informatie. Maak gebruik van het bestelformulier op www.uitinhengelo.nl/hengelokadozakelijk in het geval van grote bestellingen.

Een lijst met deelnemers en de voorwaarden zijn te vinden op www.uitinhengelo.nl/hengelokado.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding