Kerstworkshop Muziek op schoot in De Reggehof


<p>Monika ter Denge</p>

Monika ter Denge

(Foto: Barbara Trienen)

Kerstworkshop Muziek op schoot in De Reggehof

Twee woensdagochtenden staan bij Home of Talents, school voor kunsten in de Hof van Twente, helemaal in het teken van Kerst met de allerkleinsten. Kinderen van anderhalf tot vier jaar zijn welkom in de korte workshop Muziek op schoot, samen met één begeleidende volwassene. De workshop bestaat uit twee lessen van 45 minuten en wordt -coronaproof- gegeven in de grote balletzaal van theater De Reggehof, Kerst is het thema.

GOOR- De kerstworkshop Muziek op schoot is een superleuke en gezellige workshop voor ouders, opa’s, oma’s of de oppas en hun kind(eren) tot vier jaar. Kerst is het thema, en samen met je kind ga je dansen, zingen en maak je samen muziek, onder leiding van Monika ter Denge, alias juffrouw Zingeling. Samen plezier hebben staat centraal, en je hoeft écht geen noten te kunnen lezen, een instrument te bespelen of over zangtalent te beschikken om met je (klein)kind mee te kunnen doen.

Home of Talents start met één groep, op woensdag 9 en woensdag 16 december om 9.30 uur. Bij grote animo wordt de groep gesplitst op leeftijd en is er een tweede groep om 10.30 uur. De workshop kost € 15 voor beide lessen, meer informatie en aanmelden via de website van Home of Talents: homeoftalents.nl/cursus/muziek-op-schoot-kerstworkshop/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding