Geen Winterwandelingen van WSV Tempo DMG in 2021


Foto: PR

Geen Winterwandelingen van WSV Tempo DMG in 2021

REGIO - Al 31 jaar lang organiseerde Tempo in januari, februari en maart een winterwandeling in afwisselend Diepenheim, Markelo en Goor. Helaas zal de 32ste editie in 2021 niet plaatsvinden.

''Wij kunnen echter geen wandeltochten organiseren die volledig aan de Covid-19 voorwaarden kunnen voldoen. Om de tochten op een andere manier te organiseren hebben wij gezien ons ledenbestand geen enkele mogelijkheid. Onze 32ste editie van de winterwandelingen zullen – indien mogelijk – plaatsvinden op 9 januari, 6 februari en 6 maart 2022.

Dit jaar zouden deze tochten extra feestelijk zijn omdat Tempo in 2021 75 jaar bestaat. Wel zullen we, indien in de loop van 2021 er verruimde mogelijkheden zijn waarbinnen wij een wandeltocht kunnen organiseren, dit direct aangrijpen om ter ere van ons 75 jarig bestaan een feestelijke tocht te organiseren.

Ook de drieweekse wandelingen die we tijdens de Corona-crisis hebben georganiseerd zijn door de verscherpte maatregelen al weer een tijd lang afgelast.

Zo snel dit weer mogelijk is zal dit via onze website bekend worden gemaakt. Deze tochten zijn voor een beperkt aantal deelnemers. Ook niet leden kunnen deze dan aangrijpen om eens met ons mee te wandelen. Vooraf aanmelden is verplicht voor leden en niet-leden.

Wil je nu al wat meer weten over Tempo kijk dan op onze website www.wsvtempodmg.nl of stel vragen via tempowandeltgraag@outlook.com. Ook kun je ons bereiken via 0547-274891.''

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden