Simone Tiehatten geeft de leuke cursus kledingstyling bij de Volksuniversiteit Hengelo.
Simone Tiehatten geeft de leuke cursus kledingstyling bij de Volksuniversiteit Hengelo.

Cursus ‘Kledingstyling tips & tricks’ met Simone Tiehatten

Algemeen

Ik ben Simone Tiehatten en ik geef op 15 februari de cursus ‘Kledingstyling tips & tricks’ bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Daarnaast geef ik op 22 maart weer een cursus ‘Maak je eigen kleur-inspiratie kaarten’. Naast docent bij de Volksuniversiteit ben ik zelfstandig ondernemer.

HENGELO - Als Imago-stylist help ik mannen en vrouwen met het samenstellen van een kleurrijke, stijlvolle en combineerbare garderobe die past bij hun persoonlijkheid en geschikt is voor alle momenten van de dag. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het soms is, om te zijn, maar vooral ook te voelen, wie je bent. 


Die ervaring gebruik ik in mijn werk om liefdevol en met compassie naar de ander te kijken en te begeleiden op de zoektocht naar de beste versie van henzelf. Want iedereen is mooi en je bent het waard om te zijn zoals je bent. Niet alleen mijn eigen persoonlijke ervaringen speelden een belangrijke rol bij mijn keuze voor het vak van imago-stylist. In de geschiedenis van mijn familie vormen mode, het kleermakersvak, ondernemerschap en kennisoverdracht opvallende rode draden die te zien zijn in mijn eigen loopbaan.


Ik heb inmiddels bijna vijfentwintig jaar werkervaring in de modesector, van diverse dames- en herenmodezaken tot trainer Mode-Adviseur voor een opleidingsinstituut. Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer. De stap om mij te specialiseren als imago-stylist was voor mij een logisch vervolg van mijn loopbaan, in combinatie met mijn speciale liefde voor kleur en stoffen. Inmiddels heb ik vele opleidingen gevolgd om mijn kennis van imago styling te verbreden. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en om mensen te helpen. Dit alles kan ik nu met mijn vakkennis combineren. Ga ik jou ontmoeten voor mijn spiegel?


Simone Tiehatten


Er is voor iedereen een leuke cursus of workshop te vinden bij de Volksuniversiteit Hengelo! Kijk voor meer informatie over het aanbod op: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Volksuniversiteit Hengelo

Pen
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 6 uur geleden
Schouwburg Hengelo verandert op 1 mei in een post-apocalyptisch paradijs anno 2200 voor de voorstelling ATMEN. Foto: Anja Beutler
Spectaculaire klimaatcrisis-voorstelling van Nicole Beutler 13 uur geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 13 uur geleden
Een scene uit de film met Max bij zijn onderduikouders. Foto: PR.
Film over jonge onderduiker Max 13 uur geleden
De stichting Help Anderen maakt met giften en donaties anderen blij.
Stichting Help Anderen viert 10-jarig jubileum 13 uur geleden
Een dansoptreden op Koningsdag. Foto: Remco Ditmar.
Koningsdag in centrum Hengelo met volop vertier voor jong en oud 23 apr, 14:18
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 23 apr, 14:15
Daan Rots in actie tegen Excelsior. (Foto: Bas Everhard)
FC Twente bijna zeker van groepsfase Europa League 23 apr, 14:13