<p>Hengelo Kado is te koop bij Hengelo Promotie en te besteden bij meer dan negentig Hengelose ondernemers. (Foto: Hengelo Promotie)</p>

Hengelo Kado is te koop bij Hengelo Promotie en te besteden bij meer dan negentig Hengelose ondernemers. (Foto: Hengelo Promotie)

Geef Hengelo Kado!

Hengelo komt met een uniek kado voor de feestdagen, Hengelo Kado. Vanaf nu te koop bij Hengelo Promotie en te besteden bij meer dan negentig Hengelose ondernemers. Beschikbaar in een digitale en fysieke versie. Een leuk kado om te krijgen én te geven!

HENGELO - Hengelo Kado is een kadokaart die verkrijgbaar is in vier verschillende waarden: €5, €10, €25 en €50. Daardoor is hij geschikt voor elke gelegenheid, een kleinigheidje of groot gebaar, met Hengelo Kado kan het. De kadokaart is te koop bij Hengelo Promotie aan de Markt 8, wekelijks geopend van dinsdag tot en met vrijdag. En tot aan de feestdagen ook op zaterdag. Daarnaast is Hengelo Kado te bestellen in de webshop die binnenkort online komt. De kadokaart kan uitgegeven worden bij alle aangesloten Hengelose ondernemers, dat zijn er nu al meer dan negentig. Dus een mooi kado van en voor de stad!

Wees loyaal, koop lokaal

Jaarlijks worden er vele landelijke kadobonnen verkocht aan consumenten die in heel Nederland besteed kunnen worden. Met Hengelo Kado worden bestedingen in eigen stad gestimuleerd omdat de kaart alleen bij Hengelose bedrijven uitgegeven kan worden. En dat is wat we graag willen in deze tijd: ‘Wees loyaal, koop lokaal’.
Ideale eindejaarsgeschenk

Met de feestdagen voor de deur wordt het weer tijd om een origineel kerstpakket samen te stellen. Een geschenk wat niet ergens achter in de kast verdwijnt en écht leuk is om te geven en te krijgen. Waar dat in deze tijd een flinke uitdaging is, lost Hengelo Kado dat op! Een mooi geschenk waarmee je ook nog alle Hengelose ondernemers steunt. Er zijn veel mogelijkheden en Hengelo Promotie denkt graag mee. Bent u geïnteresseerd? We zijn telefonisch en via de mail te bereiken voor meer informatie. Maak gebruik van het bestelformulier op www.uitinhengelo.nl/hengelokadozakelijk in het geval van grote bestellingen.

Een lijst met deelnemers en de voorwaarden zijn te vinden op www.uitinhengelo.nl/hengelokado

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding