Edwin Asveld Beste Ondernemer van Twente


<p>Edwin Asveld Beste Ondernemer van Twente<br><br></p>

Edwin Asveld Beste Ondernemer van Twente

(Foto: PR)

Edwin Asveld Beste Ondernemer van Twente

De jaarlijkse verkiezing van Beste Ondernemer van Twente, georganiseerd door Van Deinse Media, is gewonnen door Edwin Asveld van het bedrijf TransHeroes in Hengelo. De jury koos Asveld mede vanwege zijn enthousiasme en lef. “Enthousiasme kan een spelbreker zijn, maar hij weet ook op tijd te stoppen”, aldus juryvoorzitter Wilma van Ingen.

ENSCHEDE - Uit de drie finalisten, Edwin Asveld, Kim Masselink van OWK in Haaksbergen en Roelof Terpstra van The Virtual Dutch Men in Almelo, kwam Asveld als Countus Beste Ondernemer van Twente naar boven. De jury trof in Asveld een inspirerende en ambitieuze ondernemer, die risico’s neemt maar dat niet zo ervaart. Hij zoekt namelijk alles tot in de puntjes uit. Dat leidt tot succes, niet alleen in de uitbouw van zijn bedrijf, de logistieke dienstverlener TransHeroes, maar ook met het project om het voormalige Essent-gebouw in Hengelo te kopen. Het tekent de beste ondernemer van Twente in 2020 ten voeten uit, vond de jury: “En stilstaan is er voorlopig niet bij, want hij zoekt weer nieuwe avonturen. Succes smaakt naar meer.”

Als YER Beste Start-up van Twente kwam dit jaar Digital Chef in Enschede uit de bus. Het startende bedrijf heeft een unieke methode ontwikkeld voor het ontwerpen van verpakkingen voor voedingsmiddelen. De jury was onder de indruk van de broers Bart en Robbert Oude Luttikhuis, die met hun concept een verschil kunnen maken in de marketing van de foodsector. Naast Digital Chef waren Revopal in Almelo en DEN Smart Home in Enschede genomineerd.

Fitste Bedrijf van Twente

In de categorie Easy Sanitary Solutions Fitste Bedrijf van Twente werd Vivochem winnaar. De andere finalisten waren Urenco in Almelo en ICT-bedrijf Exite in Enschede. De jury waardeerde de inzet van het management van het Almelose chemiebedrijf om in een omgeving waar gezondheid en veiligheid veel aandacht krijgen, ook te zorgen voor een goede sfeer. Een voorbeeld voor andere bedrijven, aldus de jury.

Naast Wilma van Ingen vormden emeritus hoogleraar Dave Blank, Annerie Bemthuis van IKT, Marc Woesthuis van TriMM en Henk Smit, de beste ondernemer van 2019, de jury.

De jaarlijkse verkiezingen in het kader van TOM’s Business Blow Out van Van Deinse Media werden dit jaar gestreamd. Door de corona-maatregelen was het niet mogelijk om het event live te presenteren in De Grolsch Veste. Als alternatief werd een programma samengesteld met drie uitzendingen waarin naast de bekende Twentse Zakenverkiezing ook tafelgesprekken onder leiding van Sander Schimmelpenninck werden gevoerd.

De uitzendingen zijn terug te kijken op www.tomsbusinessblowout.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding