<p>Het met sterren overladen toneelstuk &lsquo;Een goed jaar&rsquo; van Theatergroep Suburbia is ook te zien in Schouwburg Hengelo. (Foto: PR)</p>

Het met sterren overladen toneelstuk ‘Een goed jaar’ van Theatergroep Suburbia is ook te zien in Schouwburg Hengelo. (Foto: PR)

Schouwburg Hengelo weer open; start kaartverkoop januari 2021

Schouwburg Hengelo is weer weer open. Met de huidige coronamaatregelen mag de schouwburg maximaal 30 bezoekers per voorstelling ontvangen. Daardoor kunnen de films en een aantal voorstellingen weer doorgaan.

HENGELO - Voorstellingen die naar verwachting door gaan zijn onder ander het met sterren overladen toneelstuk ‘Een goed jaar’ van Theatergroep Suburbia, ‘Mrs. God‘ van het nieuwe Overijsselse gezelschap Linea Rekta, de acrobatische dansvoorstelling ‘The future is not what it used to be’ van Panama Pictures en de multidisciplinaire dansvoorstelling ‘Solas’, met live muziek, van LeineRoebana.
Ook is de kaartverkoop voor het theaterprogramma voor januari 2021 gestart. Het nieuwe jaar gaat goed van start met een nieuwjaarsconcert van het Ensemble Lite van het Orkest van het Oosten. Er is onder andere cabaret te zien van Tim Fransen. En Lonneke van Leth producties komt met een energieke nieuwe dansvoorstelling voor de hele familie, ‘De Grote Olympische Spelshow’. Het volledige programma is online te bekijken op www.schouwburghengelo.nl

Reserveren

Kaarten voor de voorstellingen zijn te koop via de website www.schouwburghengelo.nl en aan de kassa, telefonisch via 074-255 6789 (van maandag t/m vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding