Foto: PR

Rotary Streetsoccertoernooi 2021 uitgesteld

Het Rotary Streetsoccertoernooi gaat niet door in februari 2021. “We vinden het zelf ook heel jammer, maar het is op dit moment niet verantwoord om een sportief evenement te organiseren met zo veel mensen bij elkaar”, aldus Peter Bebseler, de nieuwe overall coördinator van het toernooi. “We bekijken nog of het mogelijk is om het toernooi op een ander moment in het jaar te organiseren.” Alle betrokkenen zijn inmiddels op de hoogte van het besluit.

HENGELO - Peter Bebseler heeft het stokje overgenomen van Jan Arie Bijl, die alle voorgaande edities als kartrekker fungeerde. “Het Streetsoccertoernooi staat bekend om de energie en de betrokkenheid van heel veel mensen: de leden van Rotary Club Hengelo Driene, de medewerkers van Hengelo Sport, de studenten van het ROC, de sponsoren, de sportcoördinatoren van de scholen, de ouders en andere supporters en niet te vergeten de deelnemende leerlingen zelf! Die verbondenheid om samen een mooi sportief evenement neer te zetten, willen we graag behouden. Dat kan alleen als we weer met meer mensen bij elkaar mogen komen.”

Wat is het Rotary Streetsoccertoernooi?

Rotary Club Hengelo-Driene en Hengelo Sport organiseren het sportspektakel voor leerlingen van groep 6, 7 en 8 van de Hengelose basisscholen. Studenten van het ROC van Twente fluiten de voetbalwedstrijden. Bij het evenement gaat het niet alleen om winnen, maar vooral om fairplay. Aan het toernooi zijn ook goede doelen gekoppeld, waarvoor door middel van sponsoring geld wordt ingezameld.

Informatie is te vinden op www.rotarystreetsoccerhengelo.nl en op www.facebook.com/rotarystreetsoccerhengelo.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding