Foto: PR

Beiaardier speelt verzoeknummers

HENGELO - Op zaterdag 28 november en op zaterdag 12 december van 14.30 tot 15.30 uur speelt stadsbeiaardier Roel Smit verzoeknummers op het carillon in de stadhuistoren. Hengeloërs die graag een mooi lied voor zichzelf of voor een ander willen horen, kunnen dit laten weten. 

Muziek biedt voor veel mensen hoop en troost. En muziek verbindt mensen met elkaar. Juist ook in deze coronatijd. Vandaar dat stadsbeiaardier Roel Smit de mogelijkheid biedt om een nummer aan te vragen. 

Nummer aanvragen? Wie graag een mooi lied wil horen voor zichzelf of voor een ander, kan een mail sturen naar communicatie@hengelo.nl. Onder vermelding van ‘verzoeknummers voor de beiaardier’. Voor de verzoeknummers van 28 november moet de mail uiterlijk 20 november bij ons binnen te zijn. Voor 12 december uiterlijk op 4 december. Schrijf in de mail voor wie en waarom u dit lied aanvraagt. De beiaardier beoordeelt of de muziek geschikt is om te spelen op het carillon. Wens of gedachte Ook is het mogelijk om een wens of gedachte te sturen. De beiaardier zoekt daar dan passende muziek bij.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden