Foto: PR

Oald Hengel kalender verkrijgbaar in The Read Shop

Vanwege het coronavirus is Museum Hengelo voor bezoekers gesloten. Om aan de vraag voor het kopen van een uitgave van het magazine Hengelo toen&nu te voldoen, is besloten het magazine plus Oald Hengel kalender te verkopen via The Read Shop aan de Markt 2 in Hengelo.        

Hengelo - Hoofdredacteur Sjoerd van der Meulen schrijft in zijn redactionele bijdrage van het oktobernummer dat het bijna een traditie is om bij het oktobernummer een Oald Hengel kalender toe te voegen. Dit keer is het thema ‘werken in Hengelo’. De redactie heeft geprobeerd bij de historische foto’s uit te zoeken hoe deze activiteiten vandaag de dag hun vorm krijgen. En daarin is zij uitermate goed in geslaagd.

Vergelijk de motorbakfiets van de Centrawinkel Becude met de moderne bestelbus van JUMBO supermarkt Klieverink. Vergelijk de inrichting van kapper Hartman met de moderne inrichting van kapsalon Assink. Enz. Alle foto’s zijn voorzien van een uitgebreide beschrijving. De kalender geeft een fraai beeld van het werken in Hengelo Toen en Nu. De historische foto’s komen uit het archief van het museum, huisfotograaf Bert Schuite heeft hun eigentijdse pendanten geschoten.

De Oald Hengel kalender 2021 is een unieke kalender die u een jaar lang in staat stelt elke dag mooie herinneringen op te roepen. De complete set (kalender plus magazine) is voor € 6,00 te koop bij The Read Shop, Markt 2 in Hengelo.

www.museumhengelo.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding