Stockfoto

BergoVino opent unieke wijn snelteststraat

BergoVino, opent een teststraat voor wijnliefhebbers! In ieder geval zolang de lockdown geldt voor de horeca openen ze de deuren tijdelijk voor particuliere wijnliefhebbers. 

Hengelo - Twee vinologen ‘testen’ de bezoekers door middel van een aantal triage vragen om vervolgens een snel en persoonlijk wijnadvies te geven. De aanbevolen wijn kan eenvoudig en contactloos afgerekend worden en wordt aan het einde van de drive thru wijn teststraat netjes in de kofferbak gezet. De bezoekers blijven te allen tijde in de auto waardoor alle RIVM richtlijnen gehandhaafd zullen worden. 

BergoVino is een onderdeel van Berghorst Dranken, bekend als leverancier van de horeca. De buitengewone omstandigheden die het Corona virus met zich meebrengt, en de verkoop naar horeca bijna volledig stillegt, dwingt tot creatief denken en handelen. Dit heeft geresulteerd in een wijn teststraat voor wijnliefhebbers om unieke wijnen te kunnen kopen tegen scherpe tarieven met een duidelijke knipoog naar de teststraten voor Corona. Ook bieden wij de bezoekers de gelegenheid een kleine donatie te doen om daarmee de lokale horeca een hart onder de riem te steken. 

De wijnteststraat aan de Wegtersweg (ingang tegenover Milieupark) in Hengelo is open op vrijdag van 15.00 tot 18.00 en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden