<p>Het team van Brasserie &#39;t Marktzicht. (Foto: Iris van Deursen)</p>

Het team van Brasserie 't Marktzicht. (Foto: Iris van Deursen)

Brasserie ‘t Marktzicht biedt ontbijt, lunch én diner

De tijd vliegt... het is al bijna weer een jaar geleden dat de zussen Lizzy en Candy Strock en hun moeder Cynthia aan de Markt een brasserie zijn begonnen, voormalig Kolsté. Brasserie ‘t Marktzicht is de naam en biedt u mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner.

Hengelo - ‘’Onze zaak biedt een fijne ongedwongen sfeer. Alles is huisgemaakt door onze chef Candy. Denk aan appeltaart en arretjescake of heerlijke soepen tijdens de nu wat koudere dagen’’, zo laat het team van Brasserie ‘t Marktzicht weten.

Veilig en comfortabel

‘’Onze zaak heeft al een goede ventilatie maar vanwege covid-19 wordt hier nog meer in aangebracht. Verder nemen wij alle hygiënemaatregelen zeer serieus, zodat u veilig en comfortabel bij ons kunt genieten. Bent u nieuwsgierig geworden, dan nodigen wij u graag uit om langs te komen en te genieten van onze heerlijkheden.

Brasserie ‘t Marktzicht is gevestigd aan de Markt 6 in Hengelo. Voor lunch en diner van dinsdag t/m zaterdag van 10.00-18.00 uur, voor diner op donderdag- en vrijdagavond tot 22.00 uur.

Kijk voor meer informatie op facebook of de website.

brasseriemarktzicht.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden