Foto: PR

‘Tijgers’ van De Telgenkamp apenkooikampioen 2020

Zaterdag was het jaarlijkse schoolsporttoernooi het Apenkooitoernooi voor alle leerlingen uit groepen 4 en 5. Het toernooi werd georganiseerd door sportvereniging H.G.V., ook wel de apenkooivereniging. De wedstrijden werden op twee enorme apenkooiopstellingen gehouden in de OSG Sporthal.

Hengelo - Van de 14 deelnemende teams deed het team Tijgers van basisschool De Telgenkamp het het allerbeste. Zij werden op de voet gevolgd door het team van basisschool Mikado en het team Bavianen, eveneens van basisschool De Telgenkamp.

De teams werden aangemoedigd door de mascotte in de vorm van een apenpak. Voor de mascotte wordt nog gezocht naar een naam. Alle deelnemende kinderen kregen naast ranja een banaan als beloning voor hun inspanningen. De winnende teams ontvingen mooie bekers. Helaas kon er in verband met corona geen publiek worden toegestaan, de ouders van de kinderen moeten het doen met de foto’s en video’s.

H.G.V. had aansluitend een toernooi voor oudere jeugd en volwassenen gepland, maar dat toernooi kon geen doorgang vinden. H.G.V. complimenteert de kinderen voor hun sportieve en enthousiaste deelname. Volgend jaar zal zeker een volgende editie worden georganiseerd en hopelijk kunnen dan de ‘grote apen’ ook spelen!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding