<p>Lies Wanschers (rechts) overhandigt haar moza&iuml;ek als bedankje aan een cli&euml;nte (links) van Het Borsthuis in Hengelo. (Foto: PR)</p>

Lies Wanschers (rechts) overhandigt haar mozaïek als bedankje aan een cliënte (links) van Het Borsthuis in Hengelo. (Foto: PR)

Cliënt van InteraktContour bedankt Het Borsthuis met mozaïek

Om verpleeghuis Het Borsthuis te bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis, maakte een cliënte van zorgorganisatie InteraktContour een mozaïek voor het woonzorgcomplex. Op vrijdag 18 september overhandigde zij het mozaïek aan een cliënte van de dagbehandeling van Het Borsthuis.

Hengelo - “Ik wilde graag iets voor een ander maken”, vertelt Lies Wanschers. Zij heeft NAH volgt daarom dagbesteding bij InteraktContour, zorgorganisatie voor mensen met hersenletsel. “Het leek mij mooi iets voor Het Borsthuis te maken om ze te bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis. Mijn ex man werd hier ooit verpleegd, dat deden ze heel prettig. Ik heb daar goede herinneringen aan.” Toen de dagbestedingslocaties van InteraktContour hun deuren weer openden tijdens de coronacrisis, startte ze daarom met het maken van een mozaïek.

Kleurrijk mozaïek krijgt mooi plekje

Na anderhalve maand één à twee ochtenden per week aan het mozaïek gewerkt te hebben, is het kleurrijke mozaïek van 45x45cm klaar. Erop staat een cirkel, waar een viertal vlinders doorheen fladderen. Begeleidster Anita Huwae en een cliënte van Het Borsthuis namen het mozaïek vrijdag in ontvangst. “We vinden het heel attent dat er aan onze cliënten en bewoners gedacht wordt. We zoeken een mooi plekje om het mozaïek op te hangen”, aldus Anita.

Over InteraktContour

InteraktContour is de specialist is Midden- en Oost-Nederland op het gebied van niet-aangeboren hersenletsel. Cliënten krijgen ondersteuning en begeleiding in de vorm van wonen met zorg, individuele begeleiding, dagbesteding en behandeling.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding