<p>Update 7</p>

Update 7

Benefietconcert Update 7 bij De Burgemeester in Delden

Op initiatief van de band Update 7 en Niek van Geenen van Eetcafé de Burgemeester wordt er op zaterdag 3 oktober om 20.00 uur een benefietconcert gegeven waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Projectengroep Deldense kerken.

Delden - De band Update 7 behoeft nauwelijks een nadere introductie voor degenen die al eens mee deden aan de Muzikale Wandeling door Delden. Als vaste waarde voor de wandeling was hun podium steeds “uitverkocht” en lieten zij tijdens het eindconcert de bezoekers genieten van hun prachtige meerstemmige close harmonie zang.

Omdat de Corona pandemie ook een streep haalde door de Muzikale Wandeling 2020 bood Update 7 spontaan aan een benefietconcert te geven onder corona-proof omstandigheden. Dit houdt in dat er 80 plaatsen beschikbaar zijn en dat er niet kan/mag worden gedanst.

Dit betekent echter niet dat er niet volop kan worden genoten van hetgeen Update 7 ten gehore zal brengen. Op een perfecte wijze kopiëren zij de bekendste nummers uit de jaren 60/70/80.
Nummers van o.a. Eagles, Bee Gees, Buffoons, Cats, Santana, Marvericks, Hollies, Cliff Richard, Shadows, Everly Brothers, Eric Clapton etc. zullen op overtreffende wijze als muziek in uw oren klinken.

Als u deze onvergetelijke revival avond mee wilt maken is het goed een plaats te reserveren bij Eetcafé de Burgemeester, Langestraat 73, 7491 AB Delden, telefoon 074 3761288. De entreeprijs voor deze avond van € 5,00 p.p. komt geheel ten goede aan de projecten van de PDK.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding