<p>Elektrische deelscooters van GO Sharing nu ook actief in Hengelo. (Foto: PR)&nbsp;</p>

Elektrische deelscooters van GO Sharing nu ook actief in Hengelo. (Foto: PR) 

Elektrische deelscooters van GO Sharing nu ook actief in Hengelo

Hengelo kleurt groen door de komst van elektrische scooters van het bedrijf GO Sharing. De startup biedt tientallen elektrische scooters aan om makkelijk, efficiënt en op leuke en duurzame manier te rijden. Voor inwoners van Hengelo wordt het zo nog makkelijker om te reizen.

Hengelo - In Enschede zijn de scooters al vanaf juli actief. De scooters kunnen worden geplaatst op verschillende locaties in Hengelo, iets wat je kunt vinden in de app. De dienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week te gebruiken door iedereen met een geldig rijbewijs.

Groene ambitie

Het inmiddels één jaar oude bedrijf GO Sharing heeft als ambitie om duurzaam vervoer voor iedereen toegankelijk te maken. Om dit te bereiken plaatst het jonge bedrijf in samenspraak met gemeentes elektrische scooters om het deelvervoer te stimuleren. Nu is Hengelo aan de beurt. De komst van de groene scooters maakt het makkelijker om te reizen. Op deze manier gelooft het bedrijf een innovatief en duurzaam alternatief te bieden voor vervuilende autoritten, zowel binnenstedelijk als regionaal. In andere steden blijken de scooters populair in verschillende doelgroepen, van inwoners, ondernemers, studenten tot dagjesmensen.

Hoe het werkt?

Met de compacte deelscooters rijden gebruikers gemakkelijk door heel de regio. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om met de scooter naar andere steden te rijden en om hier je rit te beëindigen. De scooters zijn via de GO Sharing app op ritbasis te huren. Dit betekent dat gebruikers niet aan een abonnement vastzitten en alleen betalen voor de tijd dat zij de dienst gebruiken. GO Sharing is al te gebruiken v.a. €0,23 per minuut. 

go-sharing.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding